Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:dance: a nie powiem bo chetnie bym powtorzyl ostatni nasz wypad do belfastu :ranting1: :drunk::banan: :banan:

Też bym sie pisał :cool1::decayed: tylko trza ustalić konkretny termin żeby każdy sobie wolne uprzednio zarezerwował i tym samym miał brak możliwości wymówki :tongue4::polew: :polew:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuba przepraszam Cie :decayed: ale k**wa nie wiem jak ja to robie ze ludzi nie widze na drodze, jak wsiadam do transformersa wydaje mi sie ze jestem sam na drodze :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ale sie tu dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czy ktoś oprócz mnie wogólę odwiedza to forum??????????????????? :mysli::disgust: panowie wiecej vervy zatankować :good:

Opublikowano

Kuba przepraszam Cie :decayed: ale ku***a nie wiem jak ja to robie ze ludzi nie widze na drodze

Ale sie tu dzieje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czy ktoś oprócz mnie wogólę odwiedza to forum??????????????????? :mysli::disgust: panowie wiecej vervy zatankować :good:

Spoko Krzysiu, nic się nie dzieje :good:

Paweł, ja odwiedzam dzień w dzień, ale, że nie widzę nowych wątków to w momencie uciekam.

PS. Ja tankuje vervę, więc wara ode mnie :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

ja czasami odwiedzam :decayed: 5 razy dziennie :kox: no nic sie nie dzieje... nic... ;( szkoda ze was nie bylo dzis pod elektrykiem :good: chlopaki gumy palili motorami, samochodami....

rowerami :polew: :polew:

Opublikowano

dobrze ze nie wrotkami :polew: :polew: :polew: bo chyba bym sobie nie darował ze mnie tam nie było :kox:

Opublikowano

dzis kolejne upalanie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Codziennie nowy komplet opon, codziennie kolejne palenie..... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Codziennie nowy komplet opon, codziennie kolejne palenie..... :polew: :polew: :polew:

nie no bez przesady :kox:

Opublikowano

ja u mnie raz kapcia spalilem i od razu mnie policja zhaltowala :polew:, od tamtego momentu wiem ze Audi do tego rodzaju zabaw nie sluzy :bicz3:

:kox:

Opublikowano

ja u mnie raz kapcia spalilem i od razu mnie policja zhaltowala :polew:, od tamtego momentu wiem ze Audi do tego rodzaju zabaw nie sluzy :bicz3:

:kox:

pod szkola?: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hmm.. może dzisiaj byśmy się zjechali pod wiaduktem około 17???? wiem, że juz 14 ale może ktoś byłby chętny???? :kox::naughty::decayed:

Bo jakby nie patrzeć pikna pogoda dziś jest :cool1::polew:

Opublikowano

Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi:

Opublikowano

Pany :gwizdanie:

Robię rozeznanie rynku. Nie znacie kogoś kto chciałby kupić Alfe 156? :tongue4:

Stan bardzo dobry :mysli:

A tak po za tym, to co tam słychać w wielkim świecie? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pany :gwizdanie:

Robię rozeznanie rynku. Nie znacie kogoś kto chciałby kupić Alfe 156? :tongue4:

Stan bardzo dobry :mysli:

A tak po za tym, to co tam słychać w wielkim świecie? :naughty:

To już alfą się nacieszyłeś :mysli: i przechodzisz na jasną stronę mocy... :audi::D

Opublikowano

To już alfą się nacieszyłeś :mysli: i przechodzisz na jasną stronę mocy... :audi::D

Ostatnio się rozglądałem trochę na ulicach i zaobserwowałem, że coraz więcej ludzi nabywa Alfy - dlatego wydaje mi się, że jest dobry okres aby sprzedać :gwizdanie:

Napewno będę chciał wymienić furkę na wiosnę :cool1:

Opublikowano

no proszę, proszę. Paweł my już chyba umrzemy w naszych wozach :polew:, wszyscy zmieniają a my gdzieś tak w tyle... :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

no proszę, proszę. Paweł my już chyba umrzemy w naszych wozach :polew:, wszyscy zmieniają a my gdzieś tak w tyle... :przebiegly:

Po prostu my nie przeskakujemy "z kwiatka na kwiatek" :polew: ehh ta dzisiejsza młodzież :blink::polew:

Opublikowano

młodzież musi się wyszaleć, ale przyjdzie czas i na ustabilizowanie się :good::chytry: