Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: hahaha :D jak ten czas leci :) juz piątek... [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:43_________________________________________________śpimy widzę :) Paweł u Izabeli a Wojciu pewnie modzi w trawie :kox:
Opublikowano

Zwiras tym tam nieźle kombinujesz :tongue4: może czas zająć się jakąś astrologią... :polew: :polew:

A Ty zapewne siedzisz przed kompem pociągając fajkę... :naughty:

Opublikowano

ja na imprezie:) modzic modze codziennie

Opublikowano

:D Katuje się muzą i kończę wieczór w NowoRaadomsku :).

Kurcze jaka dzisiaj miałem akcję.... Jadę Krakowską w stronę Częstochowy skręcam na Gidle i jeb policja na poboczu do mnie z lizakiem :disgust: nie ukrywam że lekko chlapnięty byłem po szkole :gwizdanie: myślę "kur swiatła mam pasy mam KONTROLA TRZEŹWOŚCI" otwieram szybkę a tam sąsiadka "krzysiek jedz dalej" a ja aaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cisnienie 30000 :decayed: kita do domu :cool1:.

Opublikowano

Niezłego miałeś fuksiora.... :cool1: powiem tyle niech moc w takich przypadkach będzie zawsze z nami :naughty::kox::decayed:

Opublikowano

ło pany ale były jazzy :kox:

Opublikowano

opowiadaj :) Ja wczoraj ogladalem KSW, troszke w nowo sie pobawilem i do wojtka na brzeznicka do baru na walke bylo klawo jakies dupeczki podrywalismy :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

najpierw pojechałem z rodzicami do rodziny :decayed: a pozniej :rolleyes: pamietam że kolaga po mnie przyjechał no i sie zaczely jazzy :polew: warka,40-club i zalewanie papy :decayed: jakieś dziewczyny byly ale kuufa nie pamietam nawet imion :shocked: ale fajne byly :slina:

Opublikowano

A ja tam kulturalnie będąc na imieninkach wypiłem parę kieliszków i tyle :cool1: trzeba post zachowywać :naughty: koniec z browarami.. przynajmniej przez tydzień :decayed::polew: :polew:

Opublikowano

też tak sobie mowiłem :decayed: ale... pomyślalem taka sobota jest raz w tygodniu i raz w życiu :naughty:

Opublikowano

jaa mmm :polew: post :decayed: zwiras nie wie co to jest :decayed: pany pogoda sie poprawia :przebiegly:

Opublikowano

Nie nabijać się :tongue4: :tongue4: zwiras spokojnie możesz cytować, nie będę rościł praw autorskich... :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: ciekawe czy bedziesz na tyle silny zeby przez tydzien nic nie chlapnac :kox::decayed: kto wie co nadchodzący tydzien pokaze :cool1:
Opublikowano

Święte słowa... jak to się mówi "Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca.." :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: ja tu juz clina nastroje :) i jak zrobi sie chociaz troszke cieplej to chyba trzeba bedzie odwiedzic najlepszy mobilny lokal w radomsku :polew: wczoraj w nocy bylo z -3 stopni :shocked: d*py by nam odpadly
Opublikowano

Ku** dzisiaj moze nie dotrzymalem postu chociaz piwa zadnego nie wypilem :decayed: a te pare kieliszkow wciaz imieninowych jakby sie nie liczy :tongue4: takze wytrzymuje w postanowieniu :wink4::decayed:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 00:49_________________________________________________Jaki tu spokój.... la la la :gwizdanie: :polew:

Teraz to jak nic będę miał post, bo przez ten tydzień biorę antybiotyk :tongue4: bo jakieś przeziębienie mnie dopadło i prawie już wyplułem płuca... :polew: :polew:

Opublikowano

loo kuur :decayed: a miszcz wojciu jeehhhebnał see gałke w alcanatrze + mieszek :kox:

Opublikowano

No i po zlocie... :naughty::slina:

Powiem tak: było za***iście! Totalna rewelacja! :gwizdanie:

Może to nie odpowiednie miejsce na chwalenie się, ale musiałem się z wami podzielić.

Możecie poczytać tutaj: http://www.forzaitalia.pl/index.php/eventi/42-eventi/592-alfisti-spotkali-si-w-piotrkowie-trybunalskim.html

Oraz obejrzeć tutaj: http://www.tvp.pl/lodz/informacja/lwd/wideo/19032011-2145/4166927 - od 9:20

Za 2 miesiące planowany jest kolejny zlot :)