Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam moge jechac i tak nie mam co robic.... Krzysiu czarna strona mocy poszla sie... :(

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krzysiek przyjedz zobaczyc audi :kox: moze coś ci sie z niej nada :evil:

Opublikowano

Krzysiek przyjedz zobaczyc audi :kox: moze coś ci sie z niej nada :evil:

Wojciu co Ty tam kombinujesz???? Krzyśka podpytałem to zdradził, że miałeś kupować jakąś czarną audiczkę.. :cool1: ale napisałeś, że nic z tego, to czyżby jakiś swap?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

A4 B5 96r 1,6B+LPG jezdne rozbite troszke :kox: fchooj częsci jak ktoś coś chce to wpadac :przebiegly:

Opublikowano

ja tez sie juz ciekawie. chyba cie odwiedze bo cos krecisz i nie zdradzasz nic, ni ebyło mnie u ciebie ze 2 tyg a ty zaraz samolotem bedziesz sie woził :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 12:59_________________________________________________moze bym cos przykleił :decayed:

Opublikowano

a no tak to jest :wink4: chcesz to wpadaj moze i tobie cos sie przyda z częsci :gwizdanie: Krzysiu... blotniczek mam ładny :good: białe kieruneczki,lampy po I lifcie :kox: panel klimatronika sprawny :przebiegly: moze wkoncu ten twoj paździocho ożyje :decayed:

Opublikowano

wojtej mrtea chciał błotnik odezwij sie do niego i mu popchnij

Opublikowano

a który? lewy czy prawy? :wink4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 13:04_________________________________________________dsc00203n.jpg

By wojciu0308 at 2011-04-07

dsc00204c.jpg

dsc00206m.jpg

dsc00207md.jpg

dsc00205xts.jpg

:gwizdanie:

Opublikowano

a nie wiem, zapytaj go pisał w naszym wątku koło 80str bedzie

Opublikowano

ty jaki rozmar kół?? i oponki w jakim stanie?? :evil:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 13:08_________________________________________________i jeszcze w jakim stani elistwa drzwiowa lewa tył bo moją zło wpierdoooooliło

Opublikowano

Choroba :gwizdanie: :gwizdanie: ja bym może się skusił na lampki przednie i zderzak przedni :cool1: za ile by poszło??? :naughty:

Opublikowano

przyjechać zobaczyc dogadamy sie :naughty: kola 15" oponki wielosezonowe stan bdb :przebiegly: Grzesiu przyjedz

:notworthy: Paweł ty tysz :naughty: wiatraczki Ci dam :gwizdanie:

Opublikowano

bede po południu. koło której moge, potrzebuje kilka wąży :kox::dance:

Opublikowano

Ja dzisiaj jeszcze z chaty się nie ruszam, bo coś na rodzaj grypy mnie dopadło :confused4: ale jutro po południu może bym zajrzał :cool1::naughty:

Opublikowano

jutro to nie bedzie co brac bo biore wszystko :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Zostaw jaki kawałek zderzaka... :tongue4: :tongue4: :tongue4: