Łukasz13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na jaką godzin jak coś? bedzie ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Qrde 1 jest więc musi być spot. PS tez trzzwieje ale bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Uuuu ile ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 proponuje na za tydzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Czuje się oszukany. Po co jest umówiona data i godzina skoro nikt się do tego nie stosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Przynajmniej nie musiales za***rdalac 20 km zeby zobaczyc ze nikogo nie ma.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ja tez sie czuje oszukany jest termin a jakzwykle nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja nie bylem w stanie, a do tego zachorowalem bo w sobote sie w samej koszuleczce latało o 12 w nocy -.- procenty grzaly, ale teraz z kazdym dniem coraz gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RotkiW Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witm Panów, skorki że zacznę nie na temat ale potrzebuje dobrego mechanika co ogarnie skrzynie multitronic a podobno jest taki gość w Radomsku co bawi się szczególnie z audi i ma pojęcie o tym co robi. Znacie kogoś takiego? Jeśli tak to proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx34 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja moge ci dać do dobrego fachowca na PW pod częstochowa ? Apropo SPOTU TO KIEDY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Moze w najblizsza niedziele ? Skoro nie bylo 2 tyg temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja w ta niedziele odpadam.. jade na zlot do Rozprzy Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx34 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ewentualnie Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Sorki za nieobecność ale skręcałem LZ5L i już nawet mam tablice to pewnie jakoś w 1 niedzielę lipca się pojawię pod MDK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Niechcialbym Ci psuc planow na weekend ale 1 lipca jest we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1-szą niedzielę lipca Łukaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 :grin:Oj tam, pozno jest i niedoczytalem dokladnie, w kazdym razie tez sie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Fajnie bo dawno się nie widzieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx34 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Czyli 6 lipca spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi