pioelo Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witam, siedem miesięcy temu kupiłem dwa żarniki philips d3s xenstart 35 w i właśnie spalił mi się jeden i się zastanawiam czy po prostu żarnik był słabej jakości, czy może być jakaś inna przyczyna spalonego żarnika. Wydaje mi się, że taki żarnik powinien wytrzymać znacznie dłużej.
adioss995 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 według mnie słaba jakość ja mam takie D3S Xenon Cool Blue Intense 6000K jak 7 miesięcy to powinny byc na gwarancji jeszcze ?
gruzin519 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dziś nawet do domu kupując żarówkę led może ona wytrzymać 2 dni, także jak masz jakiś dowód zakupu to zrób reklamacje i niech dają nowy. Bo wątpie że jakieś przeciążenie napięcia mogło spowodować spalenie żarnika, choć to też nie wykluczone
pila24 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Jak dobry sprzedający to komplet wymieni. Jak kupiłem auto to w lampach siedziały jeszcze fabryczne d1s,wytrzymały 15 lat. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi