dzejo Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Siemka. Z racji tego ze mam wycieki z egr chciałbym go wyrzucić i wstawic przejściówkę z all lecz chciałbym zachować klape gaszaca. Wpadlem na pomysl wspawanie samej klapy od 2.5 tdi zamiast egr. Robił ktoś takiego moda? Klapa jest dosyć tania lecz czy da się ja tam wspawać? Ma ktoś może jakieś zdjęcia czy cos?
Makale Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 JBC to posiadam taką klapę na sell z 2.5 TDI. Widziałem raz w Golfie 4 taki mod. Z tego co mi wiadomo to z 2.5 TDI ma większą średnicę dlatego na porobionych 1.9 TDI zdaje to egzamin, jak cały dolot jest większy. Nie mam pojęcia jak jest w 1.9 w audi.
kamil-vag Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Napisz do @DanielMod on robi takie klapy z kolektorem: 1
staniek Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Fajne klapy są od trzylitrowych opli, saab'ów i renault w diesel'u.
DanielMod Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jak wspomniał kolega Kamil robię takie kolektory zapraszam na priv jeśli ktoś będzie chciał ?
Rekomendowane odpowiedzi