andrus Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 kupilem radio z nawi android itp. kostka z podlaczeniem ma 16 pin,orginalne radio fabryczne ma z tylu 4 kostki czy istnieje jakas przejsciowka bo kolory opisane na nowym nie pasuja do instalacji (audi a3 2010r. 8p1 tsi, 1,2)
lewiatan1989 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 W zestawie z radiem najczęściej jest przejściówka ja u siebie miałem dwie na ISO i na quadlock'a na zdjęciu właśnie quadlock. Jaką masz tą stacje? Swoją drogą nie patrz na kolory tylko na funkcję poszczególnych kabli. Rozpiskę napewno miałeś razem z radiem. Teraz trzeba poszukać rozpiskę od ori radia no i podłączać.
andrus Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2020 nie w nowym jest tylko koncowka 16 pin i gole kable fakt na kazdym jest opis (glosnik ,lewy, prawy fr+ rl- itd.)a w aucie to skad mam wiedziec jakie przewody do czego?jak mam 4 kostki?
lewiatan1989 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 2 minuty temu, andrus napisał: nie w nowym jest tylko koncowka 16 pin i gole kable fakt na kazdym jest opis (glosnik ,lewy, prawy fr+ rl- itd.)a w aucie to skad mam wiedziec jakie przewody do czego?jak mam 4 kostki? Dlatego musisz znaleźć opis swoich kostek od radia. Szukaj po modelu radia rozpiskę pinów. Często rozpiska pinów jest w formie naklejki na radiu. U mnie concert 2 miał naklejkę. Tu masz sporo opisów : Audi Car Radio Stereo Audio Wiring Diagram Autoradio connector wire installation schematic schema esquema de conexiones Anschlusskammern konektor WWW.TEHNOMAGAZIN.COM
andrus Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 dzieki bede mial troche czasu to sprobuje sie pobawic
Rekomendowane odpowiedzi