Teczas Opublikowano 15 Stycznia 2020 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam, od jakiegoś czasu przymierzałem się do regeneracji soczewek - jutro je zawożę do firmy "hidretrofit" teraz mam 2 pytania, czy zastosować żarówki od nich : Żarniki NextGen D3S +50% - Soczewki samochodowe HID BI XENON HIDRETROFIT.PL Zobacz Żarniki NextGen D3S +50% (5500K, 6500, D3s, hid, X35, X55, żarniki) oraz pełna ofertę w kategorii Żarniki xenonowe. Potrzebujesz więcej światła? Żarniki serii NextGen to właśnie produkt dla Ciebie! W barwie 5500K lub... . czy polecacie jakies inne? kompletnie sie na tym nie znam. Druga sprawa to czy moje lampy to bi-xenony skrętne? podczas jazdy oraz na postoju przy skręcie kierownica nie widać aby strumien światła sie przesuwal, jedynie podczas uruchomienia i poziomowania świateł idą góra - dół / lewo - prawo. Z góry dzięki za odpowiedzi
Teczas Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Dzięki kolego.. w takim razie coś nie działa.. ma ktoś pomysł gdzie można zacząć szukać? dodam, że nie posiadam własnego interfejsu diagnostycznego i nie jestem w stanie co chwile sprawdzac/kodowac czegoś nowego. Jedynie z moich informacji jakich udzielił mi ostatnio mechanik to, wiem że podobno żadnych błędów nie ma w aucie oraz ze światłami wszystko ok (resetował poziomowanie bo zgubiłem cięgno od czujnika i sie cos zawiesiło;/) Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Teczas
booolek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jak możesz to zrób jescze zdjęcie tych lamp od spodu i od tyłu .
Teczas Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2020 Temat do zamknięcia- regeneracja odbłyśnikow + żarówki philipsa zrobiły robotę :) niebo a ziema - polecam wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi