Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 3.0TDI CCWA) Avant S-line Quattro OEM+ blade13 [EDIT: 338KM, LEDy tył, pakiet QQ1]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj linka do światłowodów 

Opublikowano

@blade13

super to wyszło wszystko. Sam to wszystko montowałeś? Jeżeli tak - z jakich materiałów pomocniczych korzystałeś? :D Pytam bo też mam w planach dołożyć nogi/drzwi/schowek.

Wycinałeś dziury w tapicerce na oświetlenie ziemi czy miałeś zwykłe żarówy i tylko zmieniałeś na ledy?

+ tak jak napisał Karol - podrzuć jakiegoś linka skąd miałeś graty :)

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Barti_ napisał:

@blade13

super to wyszło wszystko. Sam to wszystko montowałeś? Jeżeli tak - z jakich materiałów pomocniczych korzystałeś? :D Pytam bo też mam w planach dołożyć nogi/drzwi/schowek.

Wycinałeś dziury w tapicerce na oświetlenie ziemi czy miałeś zwykłe żarówy i tylko zmieniałeś na ledy?

+ tak jak napisał Karol - podrzuć jakiegoś linka skąd miałeś graty :)

Wszystko jest na forum i troche musialem poszperac, troche pomeczyc Kaja z Vag-Instal (dzieki za pomoc) isie udalo. Nie mialem nic z podswietlen niestety...

Na nogi potrzebujesz nowe wiazki, na schowek tez kompletne wiazki potrzebne (zamowilem w Vag-Instal gotowe i opisane wiazki). Co do drzwi to kupilem podswietlne klamki z kompletnymi wiazkami drzwi pod podswietlenie pod spodem drzwi i klamek. W drzwiach wycinalem otwory wedlug wymiarów tych od czerwonych lampek - byla tam zaslepka. A nawiewy podpialem pod ktorys pin w MCE...

Opublikowano

Gratuluję wszystkich pomysłów i wykonania :thumbup1:

Opublikowano

Przejrzałem cały temat i chyba zrobię to jeszcze raz dla inspiracji :cool1: Mody przemyślane i fajnie zrobione, powodzenia w dalszych działaniach :thumbup1:

Edytowane przez liquid8p

Opublikowano
  • Autor

Doszedł zewnetrzny fotochrom :)

h5CFk2d.jpg

r2CDRL0.jpg

a5YROEo.jpg

I jeszcze foto podwsietlen:

KgK76sW.jpg

dN0IXgJ.jpg

Edytowane przez blade13

Opublikowano

skad dorawałeś foto ? i daj linka do tych podswietlen

Opublikowano

Myślałem nad tymi "swiatlowodami" tylko że w bieli . Pokaż boczek  w dzień jak to wygląda bez podświetlenia

Ps przetwornice nie buczą ???

Edytowane przez wielik

Opublikowano
  • Autor

Swiatlowody z Ali juz dawno kupowane, musicie poszukac. Ja dalem biale klamki a swiatlowody czerwone zeby mniej rozpraszaly kierowce. Podlaczylem pod podswietlenie szyb, szkoda ze moje moduly nie oblusguja ambiente w drzwiach bo pod to bym sie podpial i mial regulacje:

w dzien bez świateł:

1PIrg7y.jpg

w dzien włączone światła:

l1bp2Px.jpg

A fotochromy kupiłem od Marcina Kwiasnickiego

Opublikowano

Fajnie że prawie tego nie widać  jak jest nie świeci..?

Opublikowano
11 minut temu, blade13 napisał:

Swiatlowody z Ali juz dawno kupowane, musicie poszukac. Ja dalem biale klamki a swiatlowody czerwone zeby mniej rozpraszaly kierowce. Podlaczylem pod podswietlenie szyb, szkoda ze moje moduly nie oblusguja ambiente w drzwiach bo pod to bym sie podpial i mial regulacje:

w dzien bez świateł:

1PIrg7y.jpg

w dzien włączone światła:

l1bp2Px.jpg

A fotochromy kupiłem od Marcina Kwiasnickiego

Świetna robota. Genialnie że w dzień praktycznie nie widoczne. Podcinałeś boczek czy udało się światłowód tak głęboko upchać?

Dasz jakiś link do tych światłowodów?

Opublikowano
  • Autor

Tak gleboko upchnalem go i dodatkowo sam boczek robi cien akurat na ten element i go praktycznie nie widac, chyba ze akurat slonce swieci bokiem na boczek to wiadomo - widac :(

Opublikowano
1 minutę temu, blade13 napisał:

Tak gleboko upchnalem go i dodatkowo sam boczek robi cien akurat na ten element i go praktycznie nie widac, chyba ze akurat slonce swieci bokiem na boczek to wiadomo - widac :(

Zrób sobie jeszcze podświetlenie kieszeni jak u mnie i będzie komplecik. Zapodaj jakiś link do tego światłowodu.

Opublikowano

Pamiętam B7, była super zrobiona. B8 ma fajny silnik i podejrzewam, że to będzie kwestia czasu i będzie pomodzona. :)

Opublikowano

Gratulacje fury fajne mody, bezawaryjności :thumbup1:

Opublikowano

Te światłowody dodają fajnego smaku we wnętrzu ;) Fajna furkaa:thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wielkie zmiany. Audi przeszło korekte lakieru + powłoka ceramiczna Crystal Infinity na całość 5 warstw. Wpadły koła na lato Ori Audi Rotor 20" 8.5J + nowe opony 255/30R20. Oraz troche zmian z tyłu (jest S4 :)

hUGGh3k.jpg

WJNzfju.jpg

cG2haPH.jpg

ngnjI2v.jpg

Edytowane przez blade13

Opublikowano

Ładnie szkli ta powłoką :thumbup1:

Opublikowano

Dawaj foty w słońcu :kox: No i na tył obowiązkowo dystans!

Edytowane przez szafa

Opublikowano

Dożuć dystanse bo koła są lekko schowane , przynajmniej z tyłu .