Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podświetlane znaczki Audi rodem z "I Robot"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie tez znaczek wygląda. Ja bym raczej zastosował małe płaskie diody niż te okrągłe.

Opublikowano

Hincó, jak cos ogarniesz to wrzucaj foto do 1 posta :)

Opublikowano

Ja tez bym wlozyl raczej plaskie diody niz te okragle :)

Opublikowano
  • Autor

MARTiiii, jaki znaczek? Jeszcze nie zmaterializował sie, dopiero koło środy agencja raczy ruszyć gluteus maximus :/ Jeżeli chodzi Ci o ten z 1 foty to to jest rysunek :P

Murzyn, spoko, jak ogarnę.. bo jeżeli sie nie uda i poczta ma jakąś dłuzszą przerwe świąteczną to moze troche potrwać..

Mad_MAX, tez o tym myśle.. Dlatego czekam na propozycje, pomysły i wogóle jakiekolwiek sugestie żeby to ładnie wyglądało.. jutro dokupie diód płaskich i 'normalnych' i chyba zrobie dwie wersje ;) Tylko nie wiem czy jak się położy diody płaskie na płasko ;) będą świecić wszędzie czy jak.. ?

[ Dodano: 30-03-2007, 17:27 ]

A tak wogóle jak jutro czas pozwoli i kupie diody to polutuje diody ;)

Opublikowano

hmmm... no zobaczymy jak będzie to wyglądało bo zapowiada się ciekawie, jak coś to też się piszę na jedną :wink:

Opublikowano

szukałem w necie hiszpańskim jakiś gotowy znaczek :audi: ale cienizna nawet śladu ani wzmianki o tym cudeńku :cry:

Opublikowano
  • Autor

Jutro mają być znaczki wycięte i mam nadzieje że i wysłane jak nie bedzie za późno wycinane, a o reszte to moze przez święta pomyśle i możliwe że zrobie :)

Priorytet przez święta to napisać prace na mature z polaka w końcu bo mnie kur.ica chwyta jak musze jeszcze o tym myśleć ... :/

Opublikowano

O to cos pozno sie prace pisze ja juz mam zrobiona :smile: Sory za OT

Opublikowano
  • Autor
O to cos pozno sie prace pisze ja juz mam zrobiona :smile: Sory za OT

Kujon :P

Chciałbym cokolwiek do matury powtórzyć, ale nauka nie jest dla mnie :/

Jutro powinny sie wyciąć bo gadałem z kolega, i postara sie wysłać paczke do mnie ale nie obiecuje..

Opublikowano

prosze mnie tez dopisac do listy

Opublikowano
  • Autor
audifi6.jpg
Opublikowano

wystarczy jeszcze zaokrąglić i cud miód malina :twisted:

Opublikowano
  • Autor
wystarczy jeszcze zaokrąglić i cud miód malina :twisted:

hehe ale z tym moze być ciężko.. sie zobaczy.. pozatym czym to zrobić? przecież nie szlifierką :P

Poczta oczywisce da d.py i znaczki przyjdą najwcześniej po świętach i wtedy bede powazniej działał, narazie skompletowałem elektronike i moze bede sobie w wolnym czasie któego mało mam lutował [;

Opublikowano

no panowie wyglada cacko ale juz zupelnie zajefajnie by wygladalo na mojej klapie :twisted:

Opublikowano
  • Autor

hehe, bez podświetlenia to ładnie wygląda, ale jak ja to zepsuje podświetleniem to juznie bedzie pewnie takie cacy ;)

Dwa szybkie pytanka: czym zalać diody? klej na gorąco czy sylikon ?

Jaki kolorek lakieru zastosować ? :P Musze cały złożony znaczek pomalować, i papierem ściernym wodnym grubym albo zwykłym zmatowić zdzierając i lakier powierzchnie któa ma świecić, to wszystko po to żeby światło nie rozchodziło się na boki.. kolor aluminium czy czarny mat/połysk w sprayu? ;>

Opublikowano

oto jest pytanie. mysle ze na kleju bedzie lepiej wygladac ale jakby kiedys jakas dioda padlo to lepiej zeby bylo na silikonie. a co do koloru to ja bym to widzial w jakims czerwonym. a jesli nie to alu.

Opublikowano
  • Autor

Sylikon przeźroczysty to naprawde potęga, potrafi ostro trzymać ; ] do tego płaskie powierzchnie,, no i chyba dość doprze przeleci przez sylikon światło..

A klejem nie widze za bardzo tego bo niby jak.. nie mam pistoletu i nie da rade.. a trzeba dokładnie żeby woda nie wlewała sie.. no i po kropelce kropelki w kątach choć jeszcze sie dopytam bo coś mi sie wydaje że do pleksy to kropelki i inne cyjanopany sie nie nadają..

Samo zalewanie diód to już sam nie wiem.. jedynie klej na gorąco jest troche matowy a sylikon baardziej przejrzysty tylko sylikon znowóż tak nie obleje z każdej strony diód.. eh..

Kolor farbki.. moze chrom? :D tak jak ori (ale(taki z drobinkami jakby alu :D ) ; ]