Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podświetlane znaczki Audi rodem z "I Robot"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja żona właśnie powiedziała, że wiocha.. więc :/

Wracając do tematu legalności - skoro twórca wydał tyle kasy to może w tym jest świadectwo homologacyjne? :)

Czekam na fotki na innych A4.

Ale na przód to sobie już dajcie spokój.. Zresztą teraz wszyscy chcą - a potem się nikt nie odezwie.. :wallbash:

Opublikowano

Wygląda fajowo. Ale z początku miałem mieszane uczucia. Jest :good:

Opublikowano

Zrobcie zdjecia tego Bialego co ma byc na przod :) to by byl czad :) mam nadzieje ze nie bedzie wyglodalo jak festyn :)

a czego białe, przecież czerwone też może być :kox:

oto nosek renifera :polew:

znaczekprzod3malefy4.jpg

w1024.png

:decayed::polew: musiałem zrobić VT nie mogłem się powstrzymać :kox::evil:

Opublikowano

hehe, no wlasnie nie wiem czy nie bedzie bardziej prowokowac gliniarzy taki czerwony znaczek z przodu niz elegancko podswietlony niebieskawym swiatlem przedni :)

Opublikowano

Ja bym jednak obstawał za białym z przodu :wink4:

Opublikowano

Przód raczej w innym kolorze , ten za mocny. Coś w bieli może, bąźd pod xenon :naughty:

Opublikowano

hehe, no wlasnie nie wiem czy nie bedzie bardziej prowokowac gliniarzy taki czerwony znaczek z przodu niz elegancko podswietlony niebieskawym swiatlem przedni :)

:polew: mam jeszcze kilka kolorków:

znaczekprzod3malerozoweln6.th.jpgznaczekprzod3malezielonyf0.th.jpgznaczekprzod3malezoltynu3.th.jpg

No i coś pod kolor białej diody:

znaczekprzod3malediodybwk2.th.jpg

Nie no różowe wymiata :polew: Ale panowie, żeby nie było to tylko moja zabawa na poprawienie humoru :polew::kox:

# Niech ktoś zrobi takie różowe dla ykka on uwielbia róż :polew: #

Opublikowano

Róż :kox: Tylko troszkę ciemniejszy i będzie pod kolor mojej koszuli :naughty::polew:

Opublikowano

Róż :kox: Tylko troszkę ciemniejszy i będzie pod kolor mojej koszuli :naughty::polew:

To Ty ładnie będziesz na tego sylwaka wyglądał :mysli:

Opublikowano

Akurat na sylwka jej nie ubieram :tongue4: Aha... i bez skojarzeń, bo się przyjęło że jak ktoś chodzi w różu to coś z nim nie tak.

Opublikowano

Akurat na sylwka jej nie ubieram :tongue4: Aha... i bez skojarzeń, bo się przyjęło że jak ktoś chodzi w różu to coś z nim nie tak.

zgadza się..... mam kumpli dużych chopów i chodzą w różu bo moda taka jest ...czasy zabobonów na szczęście się skończyły :wink4:

sorry za OT

Opublikowano

ten przód juz mi sie tak nie widzi jak tył. może jak Tomi zrobi z białym podswietleniem i wklei real foto z nocki bedziemy mogli cos wiecej powiedziec. póki co tył :good:

Opublikowano

Parę odpowiedzi:

Da rade zamontować do każdego samochodu - nie musi nawet być Audi... :evil: A tak na poważnie, pomiędzy poszczególnymi modelami są rozbierzności wymiarowe znaczków - niewielkie co prawda ale są ale kto chodzi z suwmiarką i sprawdza takie rzeczy - o ile starannie i prosto przeprowadzi się demontaż starego i montaż nowego znaczka nikt tego nawet nie zauważy... Wymiary gdzieś już podawałem tak więc najlepiej poszukajcie a jak zmierzę to podam.

Sprawa legalności montażu... światło ma być trzecim stopem (akurat to że na zdjęciach u mnie się nie świeci dodatkowy stop to tylko dlatego, że takiego nie mam a raczej nie miałem) i powinno posiadać homologację. Pracuję nad tym, ale proces homologacyjny też nie jest taki prosty i niestety trwa nawet do 10 miesięcy...W nadchodzącym roku powinienem to już załatwić. Tymczasem rozmawiałem ze znajomymi z drogówki i powiedzieli, że raczej nikt normalny się do tego nie przyczepi, wiadomo że jak trafi się na typa z misją zbawienia świata to się nie wygra ale z kolei wszystkie światła (zarówno przednie jak i tylne) robione w chinach i nie tylko, niby posiadające homologację tak naprawdę jej wcale nie mają i nie wystarczy wybić na kloszu literki E z odpowiednią cyferką, tak więc może przyczepić się do wszystkiego. Ja osobiście już z zamontowanym znaczkiem przeszedłem pomyślnie całe badania diagnostyczne "przegląd"(diagnosta oglądał poszczególne klosze lamp - o znaczku powiedział, że ciekawy) i to powinno być podstawą do jakichkolwiek roszczeń z tytułu ewentualnych niejasności przy wypłacie odszkodowań ale nikomu tego nie życzę. Ostatnio podczas kontroli też jakoś nie czepiali się tego tylko raczej byli zainteresowani jak to działa.

Znaczki do przodu - raczej nie a napewno nie w najbliższym czasie - raz, że nie jestem do tego przekonany a dwa to koszty. Są naprawdę ogromne bo w grę wchodzi wykonanie formy (form) i oprzyżądowania, opracowanie procesów technologicznych. Narazie skupiam się nad znaczkami na tył - nie tylko do Audi. Jeżeli miałby być przód to raczej super delikatnie podświetlony na biało : tak aby go było widać ale żeby nie świecił. Bardziej ekstremalne (kolory) podświetlenie gdzieś tam w przyszłości chcę zastosować w znaczkach do samochodów ciężarowych...

Chęć zakupu zgłaszać na prv. - wyślę dane do przelewu - kwota 90zł.

A tak w ogóle to szczęśliwego Nowego Roku, szmpańskiej zabawy i spokojnych powrotów do domu.

Opublikowano

tomi jesteś wielki :kox: Widzę że podchodzisz do tematu baaardzo profesjonalnie :notworthy:

Opublikowano

W każdym razie miej na uwadze ten przód, bo na to bym był chętny :naughty:

Opublikowano

jak dla mnie na przód to już choinka ale poczekam jak się to skończy,zaś z tyłem to Tomi może jakiś foto byś zapodał jak to wrezać :cool1:

W ogóle wszystkim Audi maniakom i nie tylko wszystkiego naj.i dużo więcej w Nowym Roku :notworthy:

Opublikowano

Dla mnie przód odpada,

twarz ma być ori,

natomiast tył jak najbardziej :good:

zanim kupię chciałbym:

- zobaczyć na żywo,

- zobaczyć na srebrnym avancie B5.

Guzik z wizualizacjami, kto będzie miał na furaku niech wkleja foty.

Opublikowano

Dla mnie przód odpada,

twarz ma być ori,

natomiast tył jak najbardziej :good:

A mi się wydaje że przód z tym będzie wyglądał :kox: Nada charakteru samochodowi, tylko to musi być delikatne podświetlenie.

Opublikowano

Znaczki do przodu - raczej nie a napewno nie w najbliższym czasie - raz, że nie jestem do tego przekonany a dwa to koszty. Są naprawdę ogromne bo w grę wchodzi wykonanie formy (form) i oprzyżądowania, opracowanie procesów technologicznych. Narazie skupiam się nad znaczkami na tył - nie tylko do Audi.

Dibo Twoje prośby chyba nie zostały wysłuchane :tongue4: