Tomek 13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam serdecznie. Jestem tu nowy. Mianowicie chciałbym się popytać o instalację LPG do a4 1.8turbo quattro.. Jaka instalacje wybrać na co zwrócić uwagę.. Polecaja mi stag 4
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 36 minut temu, Tomek 13 napisał: Witam serdecznie. Jestem tu nowy. Mianowicie chciałbym się popytać o instalację LPG do a4 1.8turbo quattro.. Jaka instalacje wybrać na co zwrócić uwagę.. Polecaja mi stag 4 Poczytaj, bo jest milion podobnych tematów. Szukaj polecanego montera, który to ogarnie i uzupełnij profil.
Tomek 13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 I jestem z Garwolina i jak narazie mam sprawdzonego fachowca. Za instalację lepszej jakości chce 2500 za założenie. Stag 4
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 8 minut temu, Tomek 13 napisał: I jestem z Garwolina i jak narazie mam sprawdzonego fachowca. Za instalację lepszej jakości chce 2500 za założenie. Stag 4 To po co pytasz? Poza tym stag to tylko sterownik. Ważne są komponenty. Cena śmiesznie niska. Zdejmuje kolektor do wiercenia? Jak wygląda strojenie?
Tomek 13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 Szczerze to i można 5tys zapłacić za instalację.. Jeśli chodzi o ceny w większych miastach To tak zgodzę się że 3tys można zapłacić..
Tomek 13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Opublikowano 16 Lutego 2020 W 2.0 alt instalacje założyłem za 2200 i też wszystko było dobrze... Na czas zmieniane filtry i świece..
przem8 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Ta dyskusja nie ma dla mnie sensu, a argument, że w alt było wszystko dobrze w ogóle mnie nie przekonuje. Montuj, pochwal się po fakcie, pokaż foty spod maski i będziemy oceniać pracę gazownika. Dziękuje i do widzenia.
Rekomendowane odpowiedzi