Gość nowy Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 WITAM! Coś nie tak z moim czujnikiem temperatury zewnetrznej-VAG pokazuje przerwę lub zwarcie do plusa. Nie wiem tylko gdzie szukać tego czujnika żeby go sprawdzić. Nie piszcie proszę "czujnik jest gdzieś koło...itd". Jeżeli ktoś wie jak to wygląda i gdzie konkretnie szukać to prosze o pomoc. POZDRAWIAM AUDI-maniaków.
Hugo Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 Miedzy zderzakiem a chlodnica. Dokładnie.Jak podniesiesz maske i spojrzysz w dół , to powinieneś go zobaczyć :smile:
Slawo80 Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Powiedz jaka temperaurę Ci wskazuję to będziemy wiedzieć czy jest to przerwa czy zwarcie
Gość nowy Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 - 49stopni C -przerwa czy zwarcie? Ale jak na razie to nie mogę zlokalizować tego czujnika... Czyżby nie było go wcale?
Pikuś Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 -Ale jak na razie to nie mogę zlokalizować tego czujnika... Czyżby nie było go wcale? Moze masz autko po dzwonie i komus nie chcialo sie montowac nowego. Poszukaj moze gdzies kable sa zailozowane i zawiniete.
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 powinno byc tu ---> [ Dodano: 2006-05-25, 19:09 ]
bratpit Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Wykorzystałem zdjęcia klubowicza Szpaka i zaznaczyłem ci czujnik
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 to juz masz z 2 perspektyw to napewno go znajdziesz
spanky Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 WITAM!Coś nie tak z moim czujnikiem temperatury zewnetrznej-VAG pokazuje przerwę lub zwarcie do plusa. Nie wiem tylko gdzie szukać tego czujnika żeby go sprawdzić. Nie piszcie proszę "czujnik jest gdzieś koło...itd". Jeżeli ktoś wie jak to wygląda i gdzie konkretnie szukać to prosze o pomoc. POZDRAWIAM AUDI-maniaków. a wczesniej pokazywal normalna temperature ??? jak nie ma go miedzy chlodnica a zderzakiem to pewnie ktos nie wiedzial i gdzies wczepil ... musisz poszukac ... chyba ze go nie masz ......
Gość nowy Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Wielkie dzieki za foto.Zabieram sie do szukania... :shock:
MARTiiii Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 U mnie sobie leży luzem właśnie w tym miejscu. Nie wiem czy gdzieś powino być mocowanie do niego.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 powinno byc. Jak sie przypatrzysz widac na fotve
spanky Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 U mnie sobie leży luzem właśnie w tym miejscu. Nie wiem czy gdzieś powino być mocowanie do niego. powinien byc przymocowany ....
Slawo80 Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Powinien być przymocowany jest taki specjalny platik Ja mi lakiernik ułamał ale kolega mi z blaszki ładnie dorobił Ja zauważyłem, że przy przerwie pokazuję maksymalną ujemną temperatyre, przy zwarciu powinien pokazywać na maxa plusową. Jeśli czujnik jest to myślę że możesz mieć gdzieś kiepskie połączenie w którejś wtyczce lub kabelek naderwany. czujnik nie jest za duży - może tak jak piszą koledzy gdzieś leży Powodzenia
Radek321 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 W każdej wersji był zewnętrzny czujnik temperatury czy nie.
spanky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 W każdej wersji był zewnętrzny czujnik temperatury czy nie. nie w kazdej ..........
paftelll Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Słuchajcie jak to jest ... jezeli czujnik temp zewnetrznej mam zamontowany ale nie wyswietla mi sie w srodku ta temperatura tzn ze to wyswietlacz padl czy poprostu niektóre modele nie wyswietlają tej temp ....ale wtedy po co czujnik
piurko Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Słuchajcie jak to jest ... jezeli czujnik temp zewnetrznej mam zamontowany ale nie wyswietla mi sie w srodku ta temperatura tzn ze to wyswietlacz padl czy poprostu niektóre modele nie wyswietlają tej temp ....ale wtedy po co czujnik Jeśli masz klimę to jest potrzebny, poniżej 5 stpni na zew. nie włączysz klimy
paftelll Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 eee to pewnie znaczy ze mam tylko czujnik bez wyswielenia temp zew dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi