mariusz36 Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 Fajnie , dają ostro 1 godzinę temu, Barti_ napisał: ..nie obyło się bez ofiar teraz to i tak nie potrzebujesz , przynajmniej nie będzie Cię kusiło do powrotu na plastiki
Barti_ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Chwilę ciszy w temacie bo cieszyłem się nowym nabytkiem, aczkolwiek w między czasie działo się kilka rzeczy: 1) Padł mi akumulator, więc wleciał nowy Varta Silver Dynamic AGM 595 901 085 2) Wymieniłem wahacze górne przód bo już tuleje były całe popękane: Wleciały nowe TRW: 3) Wpadły też nowe opony letnie Pirelli P7 Cinturato 245/40 R18 97 Y XL, AO: 4) A dodatkowo skompletowałem graty pod swap z hamulców seryjnych 314/300 na 345/330 Zestaw zacisków z A6 C7 345/330 mm (podziękowania dla @rs dziadek): Przód tarcze Zimmerman; klocki Textar / Tył tarcze Textar; klocki Ferodo (podziękowania dla @Wandej oraz @D4NTE): Było: A tak to się prezentuje po swapie i założeniu wszystkiego ..... hamuje też całkiem nieźle Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Barti_
Wandej Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 18 minut temu, Barti_ napisał: Chwilę ciszy w temacie bo cieszyłem się nowym nabytkiem, aczkolwiek w między czasie działo się kilka rzeczy: 1) Padł mi akumulator, więc wleciał nowy Varta Silver Dynamic AGM 595 901 085 2) Wymieniłem wahacze górne przód bo już tuleje był całe popękane: Wleciały nowe TRW: 3) Wpadły też nowe opony letnie Pirelli P7 Cinturato 245/40 R18 97 Y XL, AO245/40/18 P: 4) A dodatkowo skompletowałem graty pod swap z hamulców seryjnych 314/300 na 345/330 Zestaw zacisków z A6 C7 345/330 mm (podziękowania dla @rs dziadek): Przód tarcze Zimmerman; klocki Textar / Tył tarcze Textar; klocki Ferodo (podziękowania dla @Wandej oraz @D4NTE): Było: A tak to się prezentuje po swapie i założeniu wszystkiego ..... hamuje też całkiem nieźle Od razu inne auto✌? Polecam się?
D4NTE Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 16 godzin temu, Barti_ napisał: tak to się prezentuje po swapie i założeniu .... Mody na duży plus, auto powoli nabiera smaku ???
Barti_ Opublikowano 3 Października 2020 Autor Opublikowano 3 Października 2020 Dzisiaj mały modzik - semi-dynamic tylne kierunki Na żywo wygląda całkiem fajnie. Audi A4 B8 Semi-dynamic rear blinkers.mp4 Miały wpaść też od razu dynamiczne kierunki w lusterkach ale na ten moment poległem przy rozbieraniu plastików (w momencie kiedy trzeba oddzielić dolny plastik od górnego). Tam jest tyle tych zatrzasków, że po którymś z kolei jak obudowa nie drgnęła straciłem cierpliwość i złożyłem lusterko z powrotem 1
Barti_ Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Opublikowano 14 Listopada 2020 Kolejny mały modzik, który cieszy. Gałka razem z mieszkiem po 225k nalotu nie prezentowała się już za fajnie, a do tego złuszczający się element gałki potrafił przeciąć skórę, więc nadszedł czas na wymianę. PRZED: PO: Jeżeli ktoś planuje taki modzik: jest on banalny, a najtrudniejsza rzecz do zrobienia to zdjęcie zacisku ze starej gałki, który de facto trzeba traktować jak jednorazowy i zaopatrzyć się w ASO w nowy (numer: 10255501), koszt 6,72 PLN. absolutnie nie ma potrzeby wyciągania panelu klimatyzacji i konsoli środkowej jak pokazują na wszystkich filmikach na yt. Wystarczy plastikowy wyimak i mieszek bez problemu wyskakuje z ramki. 1
Muskel1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Opublikowano 14 Listopada 2020 Też kiedyś u siebie wymieniałem ale zacisku mi brakuje od tamtej pory. Dobrze wiedzieć jaki nr. części
Hubertus01 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Opublikowano 7 Czerwca 2021 powiedz mi jak z nakładkami alu na pedały z aliexpress? masz jakiś luz na pedałach po zamontowaniu czy siedzą dobrze?
Barti_ Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Hubertus01 napisał: powiedz mi jak z nakładkami alu na pedały z aliexpress? masz jakiś luz na pedałach po zamontowaniu czy siedzą dobrze? Jestem zadowolony, ponad rok użytkowania i nic się z nimi nie dzieje. Żadnych luzów. Przy okazji, że dawno nic tu nie wrzucałem - to skorzystam z okazji i wrzucę majowy "modzik", a mianowicie odświeżenie grilla poprzez nałożenie plastidip'u w czarnym macie na grill i emblemat (w oryginale jak widać grill był srebrny, pomalowany przez poprzedniego właściciela na czarno, ale niestety po kilku latach odpryski zrobiły swoje). PRZED: PO: Efekt jak dla mnie zadowalający i gęba wygląda dużo bardziej agresywnie Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Barti_
Hubertus01 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 podeślesz link do nakładek z ALI, jedne zamówiłem i są luźne
szafa Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 58 minut temu, Hubertus01 napisał: podeślesz link do nakładek z ALI, jedne zamówiłem i są luźne Ja wziąłem z tej aukcji, pasuj bardzo dobrze! DSG sportowe pedały nadające się do Audi A4 B8 A6 A7 A8 S4 RS4,A5 S5 RS5 8T,Q5 SQ5 8R paliwa hamulca podnóżek pedał pokrywa akcesoria samochodowe|sport pedal|footrest pedalpedal cover - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com ą
Hubertus01 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 17 minut temu, szafa napisał: Ja wziąłem z tej aukcji, pasuj bardzo dobrze! DSG sportowe pedały nadające się do Audi A4 B8 A6 A7 A8 S4 RS4,A5 S5 RS5 8T,Q5 SQ5 8R paliwa hamulca podnóżek pedał pokrywa akcesoria samochodowe|sport pedal|footrest pedalpedal cover - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com ą dzięki, to zamówie teraz z tej aukcji
duzy616 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 19 godzin temu, Barti_ napisał: Jestem zadowolony, ponad rok użytkowania i nic się z nimi nie dzieje. Żadnych luzów. Przy okazji, że dawno nic tu nie wrzucałem - to skorzystam z okazji i wrzucę majowy "modzik", a mianowicie odświeżenie grilla poprzez nałożenie plastidip'u w czarnym macie na grill i emblemat (w oryginale jak widać grill był srebrny, pomalowany przez poprzedniego właściciela na czarno, ale niestety po kilku latach odpryski zrobiły swoje). PRZED: PO: Efekt jak dla mnie zadowalający i gęba wygląda dużo bardziej agresywnie Czym malowaleś?
Barti_ Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 8.06.2021 o 08:51, Hubertus01 napisał: podeślesz link do nakładek z ALI, jedne zamówiłem i są luźne Paliwa hamulca podnóżek pedały pasuje do Audi A4 B8 S4 RS4 Q3 A5 S5 RS5 8T Q5 8R SQ5 A6 C7 A7 S7 S6 4G A8 S8 A8L 4H akcesoria|Pedals| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com W dniu 8.06.2021 o 18:07, duzy616 napisał: Czym malowaleś? allegro.pl ALLEGRO.PL Jedna puszka wystarczyła na 5 warstw i jeszcze nawet coś zostało.
Rekomendowane odpowiedzi