ramzestdi Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Witam. Mam 3.0 tdi z usuniętym Dpfem, chciałbym usunąć same puchy końcowe i wspawać gołą rurę i mam kilka pytań. 1. Będą spadki/wzrosty mocy ? 2. Dźwięk będzie na + czy raczej wieś tuning 3. Robił ktoś coś podobnego i może tu podrzucić filmik ?
prze.mo Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Siema, ja usuwałem końcowe wydechy. Co to mocy to nie mam pojęcia, ale raczej nic więcej nie będzie bo tam w środku tylko przegrody są. Dźwięk w przypadku jak masz dpf zmieni się bardzo delikatnie na bardziej basowy. 1
prze.mo Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Jedyne co mam z akcji. Ja usuwałem środek, puchy zostawiłem. 1
ramzestdi Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 12 minut temu, prze.mo napisał: Jedyne co mam z akcji. Ja usuwałem środek, puchy zostawiłem. Mógłbyś podrzucić jakieś nagranie jak to brzmi i czy masz usunięty DPF ? bo ja mam wywalony
prze.mo Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 U mnie dpf na miejscu. Mogę coś nagrać dopiero w sobotę jak będę w domu. Jak nie masz dpf to powinien ładnie drzeć japę.
ramzestdi Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Opublikowano 2 Marca 2020 1 minutę temu, prze.mo napisał: U mnie dpf na miejscu. Mogę coś nagrać dopiero w sobotę jak będę w domu. Jak nie masz dpf to powinien ładnie drzeć japę. ok, jeśli znajdziesz czas to nagraj i podrzuć dzięki za informacje
ramzestdi Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 2.03.2020 o 18:46, prze.mo napisał: U mnie dpf na miejscu. Mogę coś nagrać dopiero w sobotę jak będę w domu. Jak nie masz dpf to powinien ładnie drzeć japę. miałeś rację, drze japę i to konkrecik wyciąłem końcowe + drugiego kata, został jeden, na samym początku, niestety ten ma sondy :/ ale zajmę się i tym
marcin4x4 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 wystarczyło zdając wydech... teraz uważaj na przeglądach, pamiętaj że się zmieniły przepisy.
Rekomendowane odpowiedzi