Walus851 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Drodzy koledzy mam problem zalozylem sobie sprzecik do swojej audicy ale nie moge sobie poradzic z brzeczaca rejestracja jak rozwiazaliscie ten problem u siebie juz podklejalem ja matami i nic moze na nity lub wkrety ?? gdzies slyszalem by rejestracje usadzic na sylikonie w tej ramce plastikowej prosze o wasze porady bo juz mnie meczy ten dzwiek
razk Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 gdzies slyszalem by rejestracje usadzic na sylikonie w tej ramce plastikowej prosze o wasze porady bo juz mnie meczy ten dzwiek samo osadzenie tablicy w ramce raczej nic nie da bo bedzie rezonowac ramka o klape. ja u siebie podkleilem najpierw ramke taka gruba, gabkowa tasma dwustronna a pozniej tak samo przykleilem tablice do ramki. minelo ok pol roku i wciaz cisza
majkel_majki Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Napchaj takiej cienkiej gąbki z balotów pod rejestrację i ramkę, podklej jakoś, znajomy tak jeździ ze sprzętem i jemu nie brzęczy (powaga)
wojtekce Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 a ja przewiertałem tablice pod spód cienka gąbka razem wszystko przykręciłem i jest
ROGER Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 proponuje silikon nic nie brzęczy i blachy nikt nie zaj...
Skrzypek Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 ja proponuję podkleić filc z klejem do podklejania nóg mebli
seba1-2 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 filc nie polecam, w tamtym miejscu woda z niego nie będzie odparowywać i ognisko rdzy gotowe
slepy Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ja podkleiłem taśmą dekarska, taką 5cm szerokości, i od tej pory jest cisza, a i blacha się dość dobrze na niej tzryma, bo ostatnio urwały mi się zatrzaski od ramki, a blacha siedzi mocno;)
Pucek Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 z ramką sobie poradziłem poprzez zastosowanie maty dekarskiej, zrobiłem tak że ramka nie dotyka blachy z klapy, no i problem z głowy teraz mam poważniejszy problem...cała klapa bagażnika mi gra, a nie wspomnę o półce:/
kepasa Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Walus przecież piszesz że używałeś mat, więc daj ich więcej ale nie pod samą tablicę tylko po ramkę i po zewnętrznych też parwa=lewa i problem zniknie...
Rekomendowane odpowiedzi