.Szczepan. Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Trochę się naczytałem na temat instalacji radia, i doszedłem do wniosku że za dużo zachodu i duże koszta. Narazie dam se na luz.
.Szczepan. Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 W sobotę trochę przeserwisowałem swoje a4. Zmieniłem olej na 5W40, wymieniłem olej w skrzyni biegów 75W90 bo dwójka ciężko wchodziła, teraz jest znacznie lepiej, oraz wymieniłem płyn hamulcowy. Stary płyn był strasznie czarny. Wymienione od razu zostały filtry: oleju, paliwa, powietrza, kabinowy i odgrzybiona klima. Wlałem dodatek do benzyny który ponoć czyści i konserwuje układ paliwowy,wtryski i zawory. Zatankowałem pod korek Shell V-Pawer Racing. Po niedzieli wymieniam 4 amortyzatory bilstein oraz wstawiam spręzyny -35mm Lowtec. Może się poprawi wygląd auta oraz właściwości jezdne i będzie troche twardziej.
Sebo83 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Piękny A4 TYLKO w kombi - ładne i praktyczne
.Szczepan. Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wymieniłem amorki i spręzynki. Auto ładnie siadło, niżej niż sie spodziewałem. Komfort się zmniejszył i troche trzęsie na nierównościach. Poprawiło się znacznie prowadzenie auta na łukach. No i teraz przynajmniej ma wygląd. :> :> :> :>
.Szczepan. Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 No ale jeszcze nowych fotek nie zrobiłem. Te co są to standardowa zawiecha. Kilka fotek dla porównania: Przed: i po: przed: po:
truckmaniac Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 No. Teraz wygląda o niebo lepiej. Wcześniej myślałem, że jeździsz allroadem
.Szczepan. Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wcześniej myślałem, że jeździsz allroadem Sam też tak myślałem Jeszcze jedna fotka
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 tylko teraz ten felunek maławy :gwizdanie:
.Szczepan. Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Kilka nowych fotek: W aucie pojawiły się czujniki cofania: Trochę są za nisko i czasami piszczą przy cofaniu na trawie
topor Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 wszystko pieknie ładnie i w ogole... ale ta felga w tym rozmiarze...
.Szczepan. Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 No teraz stwierdzam sam że jest przy mała. ;( No ale może na nowy sezon będzie wieksza.
KENOiX Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Bardzo ładne auto z zawiecha wygląda bardzo fajnie, gustownie, ale faktycznie ta felga w tym rozmiarze nie powala, że tak powiem. No i troszkę mało koników pod maską...
.Szczepan. Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 I jeszcze jedna fotka taka dziś się zrobiła
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 ładnie się prezentuje, nie przecudowany klasyk
grabson765 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ladna furka widzialem na zywo felgi piekne
.Szczepan. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dzięki za dobre słowa. W weekend pojawią się nowe mody w aucie.
kuba.olkusz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dziwne wyposarzenie , grzane d*py , ale kiera bez skóry nawet.. ogolnie autko sie ladnie prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi