Frimuś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Niezle moze jakas listwa chrom cieniutka przecinajaca linie dzrwi??
.Szczepan. Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pojawił się mały modzik w moim trumniaku Mały a cieszy.
.Szczepan. Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dzięki dzięki. Roboty mało a taka radość. Koszta też nie duże.
darulez Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 duzo lepiej wygąda na tym niższym zawiasie.
.Szczepan. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 duzo lepiej wygąda na tym niższym zawiasie. Jest lepiej, ale na dziurach jest za twardo. Ale prezencja znacznie lepsza. Focia na halo i na nowych tablicach
slepy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jeszcze bym tylko ramkę grilla malnął w czerń albo w kolor auta, czemu zmieniałęś blachy
.Szczepan. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bo dopiero ją za rejestrowałem na siebie, bo kupiłem ją od kolegi co sprowadził z niemiec i miał zostawić ją sobie. No to śmigałem na jego blachach.
.Szczepan. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jeszcze bym tylko ramkę grilla malnął w czerń albo w kolor auta Czasami się nad tym zastanawiam, ale jakoś nie widzidzi mi się grill czarny. Może zebym miał do przymiarki
pablo8004 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jak chcesz to mogę wypożyczyć swój do przymiarki :> Apropo tematu to śliczny avancik i wyślizgany na wysoki połysk, dbaj tak dalej. Do zobaczenia na ulicy
.Szczepan. Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Chętnie skorzystam z przymiarki Zrobiłem se prowizorycznie fotkę i nie wiem czy to tak fajnie mieć ten czrny gril: Proszę o opinie jak wam się podoba.
.Szczepan. Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jeden głos za czarnym. A co reszta mysli??
pawel1985 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ja myślę ze czarny dodaje większego charakteru szybciej będziesz rozpoznawalny na miescie
rafalekx Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ciorny i zmień żarówki z kierunków na chromowane w przednich lampach :gwizdanie:
.Szczepan. Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 zmień żarówki z kierunków na chromowane w przednich lampach :gwizdanie: Dobra rada Nie będzie żółtkiem zalatywać Czekam na kolejne opinie co do koloru grilla. :gwizdanie:
.Szczepan. Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 a może by tak grill z RS'a Po mojemu to za droga dokładka. Z tym grilem szybciej jeżdzić nie będzie. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi