swir88 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Grill fajny mi sie widzi Zawsze jak ci sie znudzi masz 2
Piter.d 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miodnie panie Szczepanie szkoda że kolegi na sesje nie zabrałeś by i moja niunia ładne foteczki miała
.Szczepan. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miodnie panie Szczepanie szkoda że kolegi na sesje nie zabrałeś by i moja niunia ładne foteczki miała Następnym razem możemy się umówić na foto sesję :naughty:
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też chciałbym mieć polifta Pasowałyby Ci żółte halogeny
.Szczepan. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pasowałyby Ci żółte halogeny Myślałem o tym. Ale jakoś nie moge sie przekonać. Może żebym zobaczył to na żywo, to zmienił bym zdanie.
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pasowałyby Ci żółte halogeny Myślałem o tym. Ale jakoś nie moge sie przekonać. Może żebym zobaczył to na żywo, to zmienił bym zdanie. To koszt góra 15zł, jak się nie spodobają to zawsze można folię zerwać.
Adrianero Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 A mam takie małe pytanko z innej beczki Powiedz mi szczepan tam masz fotkę jedną z kilkoma A4 i jest jedna na Belgijskich tablicach. Powiedz mi czy jest ten kolega na formu czy nie bo ogólnie to też jestem z Belgii i można by tu się spotkać czy coś A tak pozatym to ładny bliźniak mojego karawanu Pozdro!!
.Szczepan. Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 A mam takie małe pytanko z innej beczki Powiedz mi szczepan tam masz fotkę jedną z kilkoma A4 i jest jedna na Belgijskich tablicach. Powiedz mi czy jest ten kolega na formu czy nie bo ogólnie to też jestem z Belgii i można by tu się spotkać czy coś A tak pozatym to ładny bliźniak mojego karawanu Pozdro!! Kolega jest na forum lecz smiga passkiem B5. Audika sciągną z belgi na handel jak wracał z syzyfowej pracy
pablo_ua4 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Autko naprawdę fajne tak jak już ktoś tam wcześniej wspomniał wszystko idzie w dobrym kierunku grill jest kox tylko poszukaj dobrze raczej RS bo bez problemu kupisz juz za 300-350zł. No i co najważniejsze większa fela musi być!!!! jedyne co kiepskie w tym autko to silniczek ale po za tym wszystko bezawaryjności życzę
.Szczepan. Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie co oznacza ta antenka obok godziny w kółeczku?? Bo wydaje mi się że wczoraj jej tam nie było??
rafalekx Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie co oznacza ta antenka obok godziny w kółeczku?? Bo wydaje mi się że wczoraj jej tam nie było?? Rakieta samonaprowadzająca Cię namierzyła w najbliższych dniach z samochodu zostanie kupka popiołu A tak na serio to zegarek sam się ustawił łapiąc sygnał z nadajnika który ustawia wszystkie zegarki w Audi wg tego głównego gdzieś tam
aju Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 nie, tu akurat nie ustawia się wg rdsu tylko jakiś inny system jest
.Szczepan. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzięki panowie za szybką reakcje Dopiero dziś zauważyłem że się to pokazało, a audi mam od ponad roku. A już myślałem że wyszukuje najbliższego serwisu :polew: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 16:39_________________________________________________ Panowie jak jest z ta antenką w kółeczku. Mi ona znikała po kilku dniach jak sie pokazała. Wczoraj na spocie w 3 autach była a w 3 nie było. To się jakoś ustawia czy coś ??
.Szczepan. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kawał ładnego auta gratuluje Wiem. Ale dzięki
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzięki panowie za szybką reakcje Dopiero dziś zauważyłem że się to pokazało, a audi mam od ponad roku. A już myślałem że wyszukuje najbliższego serwisu :polew: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 16:39_________________________________________________ Panowie jak jest z ta antenką w kółeczku. Mi ona znikała po kilku dniach jak sie pokazała. Wczoraj na spocie w 3 autach była a w 3 nie było. To się jakoś ustawia czy coś ?? to radiowe ustawianie tego zegarka, jak jest palemka to znaczy ze ma zasieg i synchronizuje gdzies z DE
Rekomendowane odpowiedzi