Gość mmcv Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 czemu Audi stracilo w Twoich oczach ? wiem ze merol dobry na emeryturze ale SL 65AMG jest naprawde kozazk - dziadek mialby znim problemy raczej :gwizdanie:
vtec81 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 czemu Audi stracilo w Twoich oczach ? wiem ze merol dobry na emeryturze ale SL 65AMG jest naprawde kozazk - dziadek mialby znim problemy raczej :gwizdanie: Po jakże udanym a3 1,9tdi 130ps, którym jezdziłem jakis czas temu, przyszedł czas na A4 B7 BRD (moje bolaczki w dziale Diesel) zaufanie, i dobre zdanie o marce powoli zmierza, ku dużemu negatywowi.....
Gość mmcv Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no to nadzieja w BMW, bo po przejrzeniu posta odnosnie wykonania b8 troche sie skrzywilem, mimo ze auto mi sie cholernie podoba.
Wąski Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 czemu Audi stracilo w Twoich oczach ? wiem ze merol dobry na emeryturze ale SL 65AMG jest naprawde kozazk - dziadek mialby znim problemy raczej :gwizdanie: Po jakże udanym a3 1,9tdi 130ps, którym jezdziłem jakis czas temu, przyszedł czas na A4 B7 BRD (moje bolaczki w dziale Diesel) zaufanie, i dobre zdanie o marce powoli zmierza, ku dużemu negatywowi.....
Tas2die4 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 ignoranci dobre bmw nie jest zle, choc tez mam dosc tych ryczach e36 316i z tona laminatu na karoserii. btw, fajnie ze zero chromow w Twojej BMW, shadowline?
miron78 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 śliczne cabrio - chętnie bym coś takiego ustawił w garażu jako druga furka
mily Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 widocznie za malo go wyczules jeszcze. Zakladam ze byly systemy esp itp duperszwance ... Wiadomo ze trzeba uwazac z tylnim napedem ale wg mnie to po Q najlepszy naped, przedni jest poprostu najtanszy i najbardziej user friendly Miał ABS i to wszystko. Przy 40-50 potrafiłem z nim zrobić wszystko, ale przy wyprzedzianiu ok 100 km/h to nie byłem nic w stanie zrobić. Nie była tak śliczna jak ta.
vtec81 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Są i pochlebne opinie,,,,, no proszę BMW jest w fabrycznym shadowline, dodatkowo czarne są nerki, lampy z czarnymi środkami a na lato koła ASA ZR2 z czarnym srodkiem 8,5j + 10j /18 Także jest murzyn
Gość mmcv Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja tam wole murzynki ale ten murzyn jest gosc :kox: za***iste masz to autko, jakies foty srodka ?? Bo to jest to co najbardziej zawsze mnie interesuje
vtec81 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Nie do lansu, dobra na wakacje, jadąc na Chorwację nie śmiac się z dywaników.... to zimowe.... :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Auto piękne To po Audi druga moja ulubiona marka
Gość mmcv Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 w srodku rownie piekna. Super fotele, widze ze harman/cardon :naughty: lepiej to gra niz bose w audi ?- az jestem ciekaw. ... Auto piękne To po Audi druga moja ulubiona marka a u mnie audi jest druga ulubiona :naughty: bmw to od zawsze nr1
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 furka pakiet m, fele, shadowline no i motór 330 a dla mnie i Audi i BMW i Merc stoją na tym samym poziomie....Audi na przewagę dzięki quattro tylko ignoranci gardzą M-kami, AMG i takimi "dresowozami" jakTwój
Dibo Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 furka pakiet m, fele, shadowline no i motór 330 a dla mnie i Audi i BMW i Merc stoją na tym samym poziomie....Audi na przewagę dzięki quattro tylko ignoranci gardzą M-kami, AMG i takimi "dresowozami" jakTwój Mercedes jest u mnie na trzecim miejscu po Audi i BMW Ale sobie zrobiliśmy licytację marek A odnośnie BMW to jasne wnętrze ma piękne
Wąski Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Nie do lansu, dobra na wakacje, jadąc na Chorwację nie śmiac się z dywaników.... to zimowe.... :gwizdanie: podoba mi się bardzo zaproszenie aktualne
Cuber Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 furmanka niezła :gwizdanie: ' przyjedź na spota do Galerii
Ukasz699 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Żeby nie było tak niemiecko, i tylko Audi..... Model 330ci , 2004, fabryka - M-pakiet, koła BBS CH 19, spezyny Eibach ProKit, lusterka zewnętrzne/wewnetrzne z M3 e46,..... Słowa krytyki mile słyszane.... :gwizdanie: Fajna becia super silnik.. Szkoda ze nie ma hardtopu bo w zime to jednak nie przyjemnosc.. :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Powiem tak, nie jestem fanem BMW ale mój dyrektor miał 330 i cabrio na M zawiasie i 18" - to mnie zainspirowało do Teina i nie powiem myślę nad 18'' - fakt niestety, że dyr. jest z UK a tam drogi o niebo lepsze niż u nas. BMW 330i Cabrio = mega lans ale S4 Cabrio to mega lans z klasą
GRAF Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 widocznie za malo go wyczules jeszcze. Zakladam ze byly systemy esp itp duperszwance ... Wiadomo ze trzeba uwazac z tylnim napedem ale wg mnie to po Q najlepszy naped, przedni jest poprostu najtanszy i najbardziej user friendly Miał ABS i to wszystko. Przy 40-50 potrafiłem z nim zrobić wszystko, ale przy wyprzedzianiu ok 100 km/h to nie byłem nic w stanie zrobić. musiales popelnic jakis blad mi nowa Impreza STI 4x4 na suchej nawierzchni tez wyciela taki numer ze nic nie moglem zrobic mimo 2 szper i aktywnego centralnego dyfra....
Rekomendowane odpowiedzi