Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Taśma pod kierownicę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy pomózcie, proszę. Jakiej taśmy pod kierownicę do B7 z 2005 roku 2.0 TDI pod multifunkcję , mam szukać. Do tej pory miałem 4E0 953541 bez literki, ale nie miałem MF, kostka od airbagu miała tylko 6 pinów w jednym rzędzie. W większości przypadków na allegro są taśmy 8E0 953541 z róznymi literkami. W servisie powiedział sprzedawca,że do mojego modelu występuje tylko z numerem vin 4E0 953541 B. już naprawdę zgłupiałem :wallbash:

na allegro jest jedna o takim samym numerze, ale od Q7, pytanie, czy podejdzie do mnie ??? :confused4:

link do strony: http://www.allegro.pl/item582011659_air_bag_tasma_poduszki_powietrza_audi_q7_air_bagu.html

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

czytałem od deski do deski, tylko, że taśma od B6 jest niestety inna jak do B7, można by było zaadoptować, nawet próbowałem, niestety pali się ESP i nie można przeprowadzić adaptacji czujnika skrętu, próbowałłem na 2 traśmach od B6, i d...pa, vag wyrzuca błąd

Opublikowano

4E0-953-541-B

4E0-953-541-A Na tych tasmach będzie działać :cool1: nie będzie Ci działać MF na tasmię od B6 ponieważ w B6 multi nie jest na rolkach (tak jak to jest w B7 ) tylko ma przyciski :)

Opublikowano

4E0-953-541-B

4E0-953-541-A Na tych tasmach będzie działać :cool1: nie będzie Ci działać MF na tasmię od B6 ponieważ w B6 multi nie jest na rolkach (tak jak to jest w B7 ) tylko ma przyciski :)

Dzięki, a nie orientujesz się czy jeśli to będzie taśma np. od Q7 lub A6 o tym samym numerze vin (takie są akurat do zdobycia na allegro), nie będę miał problemu z procedurę kalibracji czujnika skrętu kierownicy (G85) ?

Opublikowano

4E0 to akurat oznaczenie nowej A6 :) tak że od A6 na 100% podchodzi :) od Q7 nie wiem :)

Opublikowano

4E0-953-541-B

nr VIN to niepowtarzalny, indywidualny nr nadwozia. chodzi tobie o numer VAG, wypowiadaj sie prosze precyzyjnie

jezeli numery katalogowe VAG sa identyczne, tzn ze to jest ta sama tasma, bezwzgledu na model pojazdu

Dzięki, a nie orientujesz się czy jeśli to będzie taśma np. od Q7 lub A6 o tym samym numerze vin (takie są akurat do zdobycia na allegro), nie będę miał problemu z procedurę kalibracji czujnika skrętu kierownicy (G85) ?