Kapol Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Siema w wyszukiwaniu wpisywałem jak w temacie i nic nie znalazłem. Jak coś przekierujcie mnie jak powtarzam temat. Nie działa mi podświetlenie tablicy jak i wycieraczka oraz klamka klapy, klapę otwieram tylko z pilota, co może być? A4 b7 avant Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Kapol
MaTeo85 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zdejmij tapicerkę z klapy i zobacz czy nie cieknie Ci płyn z wężyka i silniczka wycieraczki i nie robi jakiegoś bałaganu w kablach. Druga opcja to wiązka kabli do klapy bagażnika, sprawdź czy tam kable nie popękały.
Langista Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Rozebrać obicie klapy i sprawdzić czy prąd dochodzi w ogóle do wtyczki głównej, jak nie to czeka Cię masa roboty, bo najprawdopodobniej przerwały się kable w harmonijce za pasażerem z prawej strony.
Kapol Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dzięki za podpowiedzi, będę szukał jak znajdę czas, jak uda mi się zrobić napiszę co było pozdro
Kapol Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Siema, na szczęście kable są w porządku po prostu wtyczka w listwie klamki i podświetlenia nie była wetknięta do końca, a wycieraczka mechanizm zawalony gnojem pójdzie nowy, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi