klakier764 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Witajcie pytanie bo nie znalazłem nigdzie konkretnej odpowiedzi Mam czujnik wilgotnosci powietrza w jego miejsce chce założyć czujnik deszczu.I tu pytanie jeśli podlacze go pod wtyczkę którą zostaje po poprzednim załaduje powinno działać? Mam już przełacznik Auto.tylko chodzi mi o to czy jak dołączę tego podlacze tamtego zakoduje i bendzie chulac
pila24 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Czujnik wilgotnosci w b7? Chyba koledze chodzi o b8?
klakier764 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 4 minuty temu, pila24 napisał: Czujnik wilgotnosci w b7? Chyba koledze chodzi o b8? Tak przepraszam nie napisałem A4 b8 2010r
bin85 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chcesz odłączyć czujnik wilgotności i w jego miejsce podłączyć czujnik deszczu ?
klakier764 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 3 godziny temu, bin85 napisał: Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chcesz odłączyć czujnik wilgotności i w jego miejsce podłączyć czujnik deszczu ? Tak dokładnie
bin85 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Niema takiej opcji żeby to działało, nie możesz w miejsce jednego czujnika podłączać drugiego o całkowicie innym działaniu, poza tym czujnik wilgotności podłączony jest do klimatronika a czujnik deszczu do modułu centralnej elektryki. Tu masz opisane jak taki czujnik zamontować
GreGoriO Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Czujnik deszczu działa na zasadzie załamywania światła i nie ma fizycznego kontaktu z wodą. W przeciwieństwie czujnika wilgotności, którego zadaniem jest pomiar wilgotności w otaczającym powietrzu (czyli w kabinie).
Rekomendowane odpowiedzi