Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 35 TFSI S-tronic Turbo Blue S-line 2020 Smerf by V-tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co planujesz kupić po sprzedaży ?😉

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, BlackM4mba napisał(a):

Co planujesz kupić po sprzedaży ?😉

waham się między A5 w avancie a Q5

Opublikowano
16 godzin temu, D4NTE napisał(a):

Furka wystawiona jak by co https://allegrolokalnie.pl/oferta/a4-b9-35-tfsi-stronic-turbo-blue-sline-edition-one-1-wl-salon-pl

Reklama

Play

01:11/05:47

02:37

branding-video-negative.svg

ad

Cena do nego 😆😅

Robiłeś program i na sell ? nie rozumiem :D

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, dawid195a napisał(a):

Robiłeś program i na sell ? nie rozumiem :D

to że auto jest wystawione nie znaczy że czegoś w nim już zmienić nie mogę.

Miałem kaprys na program i go zrobiłem.

Jak się nie sprzeda w kwietniu detaling itp

Jak wypadnie serwis olejowy zmienię olej, czego nie rozumiesz?

Opublikowano
W dniu 5.01.2026 o 23:17, KonradA4troop napisał(a):

To już jest chyba ten moment kiedy nie ma co więcej robić przy aucie? :D Szanuje za pomysł. :D

Tylko jednej rzeczy brakuje w tym aucie: napędu quattro. Szczególnie teraz po sofcie, co by kołami nie mielić.

Opublikowano
  • Autor

49 minut temu, krzysiek_f napisał(a):

Tylko jednej rzeczy brakuje w tym aucie: napędu quattro. Szczególnie teraz po sofcie, co by kołami nie mielić.

Jednemu brakuje, drugiemu nie. Ogólnie jest to auto do przemieszczania się z pkt a do pkt B. Nie do ścigania na światłach 😃 w połączeniu z tą skrzynią i systemami jeździ się dobrze. Na trasie poprawi się zdecydowanie dynamika podczas wyprzedzania przez co będzie jeszcze bezpieczniej 🤝

Opublikowano
4 godziny temu, D4NTE napisał(a):

to że auto jest wystawione nie znaczy że czegoś w nim już zmienić nie mogę.

Miałem kaprys na program i go zrobiłem.

Jak się nie sprzeda w kwietniu detaling itp

Jak wypadnie serwis olejowy zmienię olej, czego nie rozumiesz?

Tego że inwestujesz w auto na sprzedaż ale każdy robi co uważa. Zapewne nie masz parcia na sprzedaż i nie zejdziesz z ceny za te mody to ok. Serwis olejowy a inne sprawy to dla mnie różnica . Moja odpowiedź nie była zgryźliwa a odniosłem wrażenie że twoja tak.

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, dawid195a napisał(a):

Tego że inwestujesz w auto na sprzedaż ale każdy robi co uważa. Zapewne nie masz parcia na sprzedaż i nie zejdziesz z ceny za te mody to ok. Serwis olejowy a inne sprawy to dla mnie różnica . Moja odpowiedź nie była zgryźliwa a odniosłem wrażenie że twoja tak.

Może będzie to argument na plus przy ewentualnej odsprzedaży 😇 ciśnienia na sprzedaż nie mam.

Samochód jeździ nie wymaga wkładu

Opublikowano

Ważne żeby ktoś docenił trud i środki wydane na naprawdę zacne doposażenie auta . Cała historia auta jest na forum więc brak jakiejś niespodzianki 👍

Opublikowano
4 godziny temu, D4NTE napisał(a):

Jednemu brakuje, drugiemu nie. Ogólnie jest to auto do przemieszczania się z pkt a do pkt B. Nie do ścigania na światłach 😃 w połączeniu z tą skrzynią i systemami jeździ się dobrze. Na trasie poprawi się zdecydowanie dynamika podczas wyprzedzania przez co będzie jeszcze bezpieczniej 🤝

Zdrowe podejście do tematu mam podobne i już tak trzy swoje auta sprzedałem pierwszemu który przyjechał oglądać samochód. Bawią teksty (no offence boys) "nie inwestuje się w auto na sprzedaż" albo o "brakuje quattro"

Zawsze tak jest, co by nie było przyjdzie jeden z drugim najszybciej jak kupisz i "fajny ale szkoda że nie ma quattro" powiedział ten co nie ma quattro albo nawet Audi 🤣 Super furka zapewne znajdzie odpowiedniego nabywcę, polecam tylko dać jakiś katalog np na google dysk bo zdjęcia na tym allegro nie oddają wcale. Potencjany kupujący jak zobaczy w dobrej jakości zdjęcia które wstawiałeś tutaj myślę że "się napali"

Edytowane przez kaktusr

Opublikowano

Jak wrażenia po programie? Moment specjalnie poniżej 400nm ze względu na stronic czy nie dało się dźwignąć wyżej?

Opublikowano
W dniu 3.03.2026 o 17:03, kaktusr napisał(a):

Zdrowe podejście do tematu mam podobne i już tak trzy swoje auta sprzedałem pierwszemu który przyjechał oglądać samochód. Bawią teksty (no offence boys) "nie inwestuje się w auto na sprzedaż" albo o "brakuje quattro"

Zawsze tak jest, co by nie było przyjdzie jeden z drugim najszybciej jak kupisz i "fajny ale szkoda że nie ma quattro" powiedział ten co nie ma quattro albo nawet Audi 🤣 Super furka zapewne znajdzie odpowiedniego nabywcę, polecam tylko dać jakiś katalog np na google dysk bo zdjęcia na tym allegro nie oddają wcale. Potencjany kupujący jak zobaczy w dobrej jakości zdjęcia które wstawiałeś tutaj myślę że "się napali"

Może Ciebie bawią teksty takie że nie inwestuje w auto na sprzedaż, rzeczywistość jest inna i zyskujesz ułamek tego co wsadzasz bo chcesz , pisze o tajlach (lusterko fotochrom albo kiera ścięta) -jakiś dodatkowych, a nie serwisowych. Dużo zawsze dokładam do audi które mam i wiem jak jest przy sprzedaży, chyba że ci się nie pali i czekasz na tego "jedynego" klienta.

Opublikowano

Prawda jest taka, że dzisiejszy klient jest inny niż kiedyś, kiedyś inwestowałeś i klient doceniał, oczywiście cierpię na nieuleczalną chorobę i robię co mogę żeby auto było takie jak chce ale dzisiejsze realia sprzedaży samochodu są ciężkie, fajne auto i powodzenia w sprzedaży

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Kamjar napisał(a):

Jak wrażenia po programie? Moment specjalnie poniżej 400nm ze względu na stronic czy nie dało się dźwignąć wyżej?

miało być "bezpiecznie" 😄 po programie inne auto, warto się wybrać zrobić mapę w 35 tfsi bo one są mega zamulone. Przy stage 2 jest potencjał na więcej 😅

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, dawid195a napisał(a):

Może Ciebie bawią teksty takie że nie inwestuje w auto na sprzedaż, rzeczywistość jest inna i zyskujesz ułamek tego co wsadzasz bo chcesz , pisze o tajlach (lusterko fotochrom albo kiera ścięta) -jakiś dodatkowych, a nie serwisowych. Dużo zawsze dokładam do audi które mam i wiem jak jest przy sprzedaży, chyba że ci się nie pali i czekasz na tego "jedynego" klienta.

najgorzej jak się komuś śpieszy przy sprzedaży to tak jak mówisz ale w moim przypadku, na spokojnie...

mam swoje lata i minęły te czasy kiedy było się w gorącej wodzie kąpanym 😉

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, marcin_o23 napisał(a):

Prawda jest taka, że dzisiejszy klient jest inny niż kiedyś, kiedyś inwestowałeś i klient doceniał, oczywiście cierpię na nieuleczalną chorobę i robię co mogę żeby auto było takie jak chce ale dzisiejsze realia sprzedaży samochodu są ciężkie, fajne auto i powodzenia w sprzedaży

Święta prawda 👍

W dniu 3.03.2026 o 16:50, dobry1 napisał(a):

Ważne żeby ktoś docenił trud i środki wydane na naprawdę zacne doposażenie auta . Cała historia auta jest na forum więc brak jakiejś niespodzianki 👍

dokładnie 🙂

Opublikowano

Ostatnio miałem okazje jeździć A5 300 konna w pakiecie s i powiem że przyjemnie się jeździło tylko tył taki jakoś te lampy do mnie nie przemawiają :). W końcu program zrobiłeś :) inne auto .

Edytowane przez wojteksuwałki

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, wojteksuwałki napisał(a):

Ostatnio miałem okazje jeździć A5 300 konna w pakiecie s i powiem że przyjemnie się jeździło tylko tył taki jakoś te lampy do mnie nie przemawiają :). W końcu program zrobiłeś :) inne auto .

no zdecydowanie jest teraz czym jechać 😅

Opublikowano

Jak zawsze mody na najwyższym poziomie. Co do skrzyni bo ktoś wcześniej pisał to do 450-460 Nm można robić bezpiecznie bez dłubania skrzyni- opinie tunerów. Niestety nikt jeszce w Polsce nie robi skrzyni po 2019r - a szkoda bo mnie ten "eko syf" wkurza i 1100 obr na 7 biegu. W tym tygodniu też będę robił w V-tech zobaczymy co ciekawego wyjdzie. Pozdrawiam.

Edytowane przez Tomafx