D4NTE Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września (edytowane) Kolejny udany wakacyjny wypadzik, tym razem do hr i pykło następne 2 tyś km 🙂 Edytowane 2 Września przez D4NTE 2 2
D4NTE Opublikowano Poniedziałek o 09:12 Autor Opublikowano Poniedziałek o 09:12 (edytowane) Poszukiwania na secik zimowy uważam za zakończony. Sezon zima 2025/26 będzie na kole z modelu s4 b9 😍 Oczywiście nowych 😝 Edytowane Poniedziałek o 09:35 przez D4NTE 1 1
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 09:24 Opublikowano Poniedziałek o 09:24 Na B8 jakoś mnie nie przekonują, ale może na B9 będzie dobrze wyglądało
D4NTE Opublikowano Poniedziałek o 09:32 Autor Opublikowano Poniedziałek o 09:32 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Na B8 jakoś mnie nie przekonują, ale może na B9 będzie dobrze wyglądało Ostatnio w salonie tak się eska prezentowała
dobry1 Opublikowano Poniedziałek o 10:35 Opublikowano Poniedziałek o 10:35 Bardzo ładny wzór felgi na żywo inaczej się prezentują . Mam nowy komplet zresztą jak wiesz Sebastian 👍 1
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 4 godziny temu, D4NTE napisał(a): Ostatnio w salonie tak się eska prezentowała Nawet fajnie.
marcin_o23 Opublikowano Poniedziałek o 15:45 Opublikowano Poniedziałek o 15:45 Mam je fabrycznie w S4 i na żywo wyglądają bardzo fajnie 1 1
D4NTE Opublikowano Wtorek o 06:34 Autor Opublikowano Wtorek o 06:34 14 godzin temu, marcin_o23 napisał(a): Mam je fabrycznie w S4 i na żywo wyglądają bardzo fajnie My z Łukaszem mieliśmy je z 5 lat temu w B8semkach. Na żywo kolor tych kół jest świetny. Chyba z sentymentu je kupiliśmy teraz ponownie (nie umawiając się wcześniej z @dobry1).😆
marcin_o23 Opublikowano Wtorek o 07:09 Opublikowano Wtorek o 07:09 No bo wzór jakiś świeży nie jest ale wygląda dobrze i się trzyma, nie zestarzał się
D4NTE Opublikowano Wtorek o 08:00 Autor Opublikowano Wtorek o 08:00 50 minut temu, marcin_o23 napisał(a): No bo wzór jakiś świeży nie jest ale wygląda dobrze i się trzyma, nie zestarzał się No i nie był jakoś rozpromowany jak np rotor
Rekomendowane odpowiedzi