cyprynia Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Witam kolegow. Choc jestem posiadaczem Audiczki juz prawie od roku a na formu od jakiegos czasu dopiero dzis sie zmobilizowalem na zrobienie zdjec i wstawienie je na formu. W skrocie w co autko jest wyposazone: Audiczka jest z 1998 roku i oczywiscie sprowadzona - 4 x Airbag - 2 el.szyby - el.lusterka - podgrzewane lusterka - climatronic - alu AUDI 16" - radyjko JVC kd-g441 + wzmak MAGNAT z racji tego iz mialem malego strzala pozwolilem sobie na male modyfikacje : - przednie lampy DEPO + HID 6000k - zderzak przedni po II lifcie nastepne modyfikacje jakie mam zamiar zrobic to: - polerka wydechu - moze sciema szyb A oto zdjecia mojej Audiczki:
credo Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 fajna a4 troche go obniz walniaj jakies fajne felgi 17 dawaj go na polerke i bedzie super wygladal. ps. fotki trzeba bylo dac w [img*][/img] :>
cyprynia Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Co do obnizenia to mi sie nie pali a to z racji na nasze super drogi gdzie omijasz jedna dziure a wpadasz w druga.A polerka bedzie i to juz niebawem.A 17" juz sie rozgladalem ale jak to zawsze wiadomo trzeba zebrac jakies fundusze.
grippen Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 ładna mnie się podoba ja bym dał jeszcze lampki tył po II lifcie, mam pytanie czy zmieniałeś przedni zderzak na poliftowy bo widzę że jest zmieniony natomiast tylni jest z przed liftu
cyprynia Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 tak zmienialem.zmieniajac przednie lampy nie mialbym halogenow ktore posiadalem wczesniej.wiec zamienilem zderzak by miec halogeny.
David Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 taka sama jak moja tylko ze ja mam 97 i niestety mam ta stara brzydka kiere ale kolor ten sam.no mozesz przyciemnic szyby ja tez to bede robil.mozesz pomalowac dokladki w kolor.
Adriano007 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 A i wydech można wypolerować- tak w wolnej chwili :gwizdanie:. Ładne autko Pozdrawiam
cyprynia Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 No akutalnie zostala wprowadzona mala modyfikacja ktora i tak mnie cieszy No i jeszcze zostala przeprowadzona mala naprawa czyli wymiana mat grzewczych w lusterkach [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 08:51_________________________________________________A wlasnei moze ktos z was forumowiczow wie czy grzanie lusterek po kluczyku dziala non-stop czy tylko przyniskich temperaturach??A moze jak bedzie juz wogole cieplo to odpowiada za to jakis czujnik i poprostu ich nie wlacza??Bo nie wiem czy zabierac sie za przerabianie grzania lusterek pod wlacznik tylnej szyby.Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Skyliner89 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Tutaj masz coś na temat lusterek . Tutaj znajdzieś odpowiedzi na większość Twoich pytań : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_przerobienie_podgrzewania_lusterek_po_kluczyku_na_grzanie_po_tylnej_szybie-t56629.0.html i http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_demontaz_wkladu_lusterka_oraz_wymiana_mat_grzewczych-t59600.0.html.
cyprynia Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 No i juz po polerce wydechu oto efekty: A teraz mam pytanie czy wiecie w jaki sposob mozna wyeliminowac utleniajaca sie aluminiowa uszczelke od przedniej jak i od tylniej szyby?Wiem ze mozna to zrobic poprzez calkowite wyjecie szyby i wstawienie nowej,ale czy jest moze jakis inny sposob by odzyskalo to swoj urok bez zbednych koszow.Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
cyprynia Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 oczywiscie postaram sie zawitac [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:22_________________________________________________Od tak szybkie 3 zdjecia niestety robione tel.pozniej beda jeszcze nowe juz w lepszym wydaniu :> [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 08:36_________________________________________________[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 08:37_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 08:38_________________________________________________Tak jak obiecałem nowe zdjecia ale tym razem w Głównej roli moje DWIE UKOCHANE NIUNIE
slepy Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 zapodaj poliftowy grillek bo ten troszkę nie pasuje teraz do przodu.. no i lampki tył od polifta
cyprynia Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Po udanym zlocie w Dywitach i oczywiscie po hamowni No w miedzy czasie zrobilem małą polerke ale pewnei i tak nie bedzie widać. no i wykres (niestety tylko niecałe 3KM ponad norme ale zawsze lepsze to niz 3KM brakujace do owej mocy )
Patrykbor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no proszę jednak byłeś na hamowni
przemciotorun Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 gdzie na tej hamowni byles? bo widze ze na rolkach wisi tablica CT....
4lo Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ladna audiczka :> Hamownia byla w Olsztynie.
przemciotorun Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 chlopaki z hamowni tez maci moze jakies namiary bo taz bym do nich podjechal, jak cos to dajcie znac na pw
konradzed Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Nie ma jak srebrny pociskacz, a do tego te nóżki... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi