Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Srebrno-czarny avant LY7G ( Gwint DTS, Arceo Monaco MP 8.5/9,5, Shadowline)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

@lewiatan1989 Hej. Nie sprawdzałem. Wydaje mi się, ze jest to zbedne ?. U kazdego temperatura spadla wiec mysle, ze tu tez bedzie ok. 

Opublikowano

Dobra robota ?ile mogłem to pomogłem. ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobry wieczór. Z racji wolnego piątkowego wieczoru, trzeba bylo pójść do garażu i coś wymodzić nowego. I tak oto wpadl dodatkowy cup holder wraz z oswietleniem, gdyz dziewczyna marudzila, ze nigdy nie ma miejsca i swiatlo ambient w podsufitce. 

W ubieglym tygodniu komus nie spodobala sie moja lewa koncowka tlumika i zostala oberwana tak wiec na ta chwilke wpadnie koncowy przelot a z czasem dorobi sie reszte wydechu.

Dzisiaj przyszla dostawa oponek Nankang as2 +. 225/35/19 i czekamy jeszcze na felgi i dla lepszego efektu odnowilem zaciskk hamulcowe o zeby wszystko do siebie pasowalo wpadl kolor pomaranczowy. 

received_656342531641129.jpeg

received_311892236890766.jpeg

IMG_20200731_200801_01.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, monthrey12 napisał:

Dobry wieczór. Z racji wolnego piątkowego wieczoru, trzeba bylo pójść do garażu i coś wymodzić nowego. I tak oto wpadl dodatkowy cup holder wraz z oswietleniem, gdyz dziewczyna marudzila, ze nigdy nie ma miejsca i swiatlo ambient w podsufitce. 

W ubieglym tygodniu komus nie spodobala sie moja lewa koncowka tlumika i zostala oberwana tak wiec na ta chwilke wpadnie koncowy przelot a z czasem dorobi sie reszte wydechu.

Dzisiaj przyszla dostawa oponek Nankang as2 +. 225/35/19 i czekamy jeszcze na felgi i dla lepszego efektu odnowilem zaciskk hamulcowe o zeby wszystko do siebie pasowalo wpadl kolor pomaranczowy. 

Modzik z drugiem kubkiem fajny ;)
Rozumiem że wsadzałeś z angola i jest P&P? Co zrobiłeś z przyciskiem od ESP, gdzie go schowałeś?

Opublikowano
  • Autor

@Patryk14 siemka. Tak kubek pasuje P&P. Co do esp. To przedluzylem kabelki o 5 cm i zrobilem drymelkiem dziure w schowku. Wieczorkiem zrobie zdjecie to wrzuce.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj po drobnych poprawkach zlozylem wydech. W samochodzie w dalszym ciagu znajduje sie kat i srodkowy tlumik. Zalaczam film z dzwiekiem. Mile widziane opinie pozdrawiam. 

Opublikowano
55 minut temu, monthrey12 napisał:

@Patryk14 siemka. Tak kubek pasuje P&P. Co do esp. To przedluzylem kabelki o 5 cm i zrobilem drymelkiem dziure w schowku. Wieczorkiem zrobie zdjecie to wrzuce.

Będę wdzięczny za fotkę, bo taki samo mod planuje u siebie. Kobita też czasami narzeka że nie ma gdzie swojego kubka postawić.

Opublikowano
  • Autor

Dobry. W koncu po dlugim okresie oczekiwania, wielu wyborach oraz rozmysleniach. Na poklad wpadly kola firmy MAM B2 19' 8,5J ET45 + dystans 13mm od dystomu. 

117147932_335735657596757_2774805671885020882_n.jpg

IMG_20200813_083046.jpg

Na felgi zostala nalozona powloka FX Protect " Wheel Armor". 

117757486_432311537711046_6403195505181105616_n.jpg

Edytowane przez monthrey12

Opublikowano

Nooo ładnie koło siadło :thumbup1:

Opublikowano

No w końcu :naughty:

Ale zapewniam że 2/3 msc i bd żałować jak ja „szkoda że tylko 8,5J a nie 9/9,5”:grin:

Opublikowano
  • Autor

@Tkoczu_ Aktualnie zaluje, ze 1BE na springach a nie gwint. Ale na to tez przyjdzie czas. Teraz trzeba doprowadzic do porzadku dol samochodu. Rzucic wszystko i zakonserwowac. 

Opublikowano
  • Autor

Podczas wczorajszej nocnej jazdy po mieście udało się ustrzelić kilka fotek szaraka. Z racji tego, że ani ja ani mój kolega nie jesteśmy profesjonalnymi fotografami, każda negatywna oraz pozytywna opinia jest mile widziana.

DSC_0442.JPG DSC_0453.JPG

DSC_0455.JPG DSC_0456.JPG

DSC_0461.JPG  DSC_0465.NEF.jpg

DSC_0473.NEF.jpg  DSC_0474.JPG

DSC_0480.JPG  DSC_0486.NEF.jpg

IMG_20200813_214529.jpg  

IMG_20200813_225420.jpg IMG_20200813_225731.jpg

Opublikowano

Jak juz lezysz na asfalcie z lustrzanką to zdjecia musialy wyjsc :thumbup1:

Dekielki do felg...:cool:

Opublikowano
  • Autor

@raaf Akurat na asfalcie leży kolega, który pstrykał zdjęcia :D. Doceniam bardzo jego poświęcenie. Dekielki mam oryginalne do felg ale czekam na oryginalne audi, dlatego aktualnie bez. :wink:

Opublikowano

Git zdjęcia wyszły :thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.08.2020 o 11:06, monthrey12 napisał:

Dekielki mam oryginalne do felg ale czekam na oryginalne audi, dlatego aktualnie bez. :wink:

Chcesz może takie dekle? ;) 65mm średnica montażowa.

IMG_20200516_121223.jpg

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, afroo. napisał:

Chcesz może takie dekle? ;) 65mm średnica montażowa.

IMG_20200516_121223.jpg

Dekielki będą grafitowe z logo audi. Ale dziękuję za propozycję. 

Opublikowano

Dobre foty , furka też :thumbup1: działaj i daj znać co wyszło :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam. Dawno nic nie pisałem, ale temat nie umarł. W raz z setupem letnim wpadną dokładki progowe od @Gremlin0209 dzięki wielkie za perfect transakcje. Na wiosnę szykuje się malowanie maski(kamyk i odszedł klar), rantu dachu pod listwa relinga oraz wymiana szyby czołowej i montaż świateł auto, clh. Z tych mniej fajnych rzeczy w piątek przeoralo mi turbinkę, miala wpadać hybryda ale ze względu na inne koszta bedzie regenerowana. 

received_2828170764129875.jpeg

20210219_190742.jpg

Edytowane przez monthrey12

Opublikowano

:hi: