karbonek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Cześć! Proszę o pomoc w ustaleniu jaką nasadkę należy użyć do odkręcenia tych śrub w zacisku przednim (A4 B8 Allroad). Drugie pytanie odnośnie zawieszenia, czym odkręcić tą nakrętkę?
Gibons Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Po co chcesz odkręcać te śruby przy zaciskach?
karbonek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Na razie nie chcę, kompletuję narzędzia, których nie mam do B8
Gibons Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 32 minuty temu, karbonek napisał: Na razie nie chcę, kompletuję narzędzia, których nie mam do B8 Ta nasadka jest Ci zbędna. Nie ma potrzeby odkręcać tego. Z tyłu masz dwie śruby na klucz 13 odkręcasz je i zdejmujesz zacisk, a jarzmo jest wtedy uwolnione.
karbonek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dzięki za info. Orientujesz się, czy są jakieś egzotyczne nasadki lub śruby w B8?
Gibons Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 5 minut temu, karbonek napisał: Dzięki za info. Orientujesz się, czy są jakieś egzotyczne nasadki lub śruby w B8? Jak w każdym samochodzie są. Wpisz w allegro Klucz vag Audi lub nasadka vag Audi i coś na pewno wyskoczy.
Dev Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) w B8 nie ma zadnych egzotyków poza splinem na tylnej czesci przedniego zacisku poza tym zwykłe klucze plus TX i splin tej sruby na jarzmie nie ruszasz Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Dev
Rekomendowane odpowiedzi