DamianQuattroB7 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, zrobiłem scan i mam 6 błędów od alarmu w moim a4 b7 - 2008 prosił bym o podpowiedź o co chodzi i czy jest się czym przejmować - ponieważ jestem zielony w temacie - dodaje zdjęcia poglądowe Edytowane 16 Czerwca 2020 przez DamianQuattroB7
Lukasz_mk2 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Rozwiązania szukaj na tej stronie (sprawdzaj każdy kod błędu wg numeru): Category:Fault Codes - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM Ale ja bym zaczął od skasowania błędów i ponownego skanowania 1
MaTeo85 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Usuń te błędy i zobacz które zostaną. Bo coś mi się wydaje że wszystkie znikną i nie wrócą. 1
Muskel1 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) To są błędy ze sterowników drzwi kierowcy i pasażera. Został aktywowany alarm i różne czujniki to zarejestrowały min.czujnik przeciwk odholowaniu. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Muskel1 1
Rekomendowane odpowiedzi