tomek3815 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Proszę o ocenę logów z mojego wozu, ogólnie auto jeździ bez problemów ale chciałem się zorientować dokładniej co i jak bo to świeży zakup Z góry przepraszam za niechlujstwo ale zrobiłem je na szybko samemu i od razu zaznaczę że chciałem zrobić dynamiczny log z grup 003, 020 ale przez nieuwagę zrobiłem 033, 020, jeśli będzie trzeba to zrobię ponownie ale jeśl z tego co tu narobiłem da się coś wywnioskować już to byłbym wdzięczny dynamiczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum statyczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Ostatni log z grup 002,033 jest statyczny na benzynie a potem zrobiłem drugi na gazie dynamiczny i połączyły mi się w jeden :/
przem8 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Przepływka raczej do wymiany. Ubogo w c**j i brakuje przeływu.
Rekomendowane odpowiedzi