ajax Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Witam, ja szukam tunera do 2.7 BiT... problem polega na tym, ze jest to samochod z USA . Ma 4 sondy ( Euro = 2 ) I zmieniony program na 184 kW. Chce go zrobic na ~300 KM / 500 Nm Dyno podejmie sie takiej operacji?
Bobasan Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Witam wszystkich. Wniki pracy Mirassa w moim przypadku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=79726.0. Pozdrawiam.
audiomaniak Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 słuchajcie mam już nabite 300tkm jest sens chipować?? czy szkoda kasy wywalać??
Sleepknot Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Moja 6-stka ma grubo ponad 300 tyś i sens był... i efekt jest ;-) Jeżeli silnik jest w dobrym stanie to nic nie stoi na przeszkodzie. Z resztą... mirass prawdę Ci powie... po diagnostyce :-) Pozdro
audiomaniak Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Muszę przemyśleć sprawę :gwizdanie: ciekawe ile kucyków przybędzie
ems Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 ciekawe ile kucyków przybędzie tyle na ile będzie pozwalał stan Twojego motoru
audiomaniak Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 No tak, ale chyba się spózniłem, bo zapisy były do końca kwietnia Czy może da się jeszcze wkręcić na tą listę???
mireq Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ja też jestem zainteresowany wizyta w dynosoft, o ile dobrze liczę, jest już (ze mną) 3 auta ... może zrobimy drugą listę i poczekamy na jeszcze kilka ?
audiomaniak Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ja też jestem zainteresowany wizyta w dynosoft, o ile dobrze liczę, jest już (ze mną) 3 auta ... może zrobimy drugą listę i poczekamy na jeszcze kilka ? Następna grupa może wjechać dopiero na jesień tak mi powiedzieli przez tel.
mirass Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ja też jestem zainteresowany wizyta w dynosoft, o ile dobrze liczę, jest już (ze mną) 3 auta ... może zrobimy drugą listę i poczekamy na jeszcze kilka ? Następna grupa może wjechać dopiero na jesień tak mi powiedzieli przez tel. wczoraj dyskutowaliśmy na ten temat i będzie to połowa lipca/początek sierpnia. Chcemy trochę ogarnąć kilka tematów a ja potrzebuje tez czas na testy. pozdrawiam Mirass
audiomaniak Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Ja też jestem zainteresowany wizyta w dynosoft, o ile dobrze liczę, jest już (ze mną) 3 auta ... może zrobimy drugą listę i poczekamy na jeszcze kilka ? Następna grupa może wjechać dopiero na jesień tak mi powiedzieli przez tel. wczoraj dyskutowaliśmy na ten temat i będzie to połowa lipca/początek sierpnia. Chcemy trochę ogarnąć kilka tematów a ja potrzebuje tez czas na testy. pozdrawiam Mirass
Sleepknot Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 No i stało się... Długo sie nie pocieszyłem z wirusa. Ze środy na czwartek w nocy moja niunia została skradziona spod bloku... Mimo alarmu, immobilaizera, blokady kierownicy... i tego, że zastawiłem ja drugim autem. Kolo poprostu wrzycił wsteczny i przestawił Octavke, którą zastawiłem audi... Ku przestrodze wszystkim dobra rada: jażeli chcecie uchronić swoje autka przed kradzieżą zamontujcie w nich jedyne skuteczne zabezpieczenie, mianowicie mechaniczną "zmyłkę" którą uniemożliwi odpalenie samochodu. pozdrawiam Sleep
KOval81 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 No i stało się... Długo sie nie pocieszyłem z wirusa. Ze środy na czwartek w nocy moja niunia została skradziona spod bloku... Mimo alarmu, immobilaizera, blokady kierownicy... i tego, że zastawiłem ja drugim autem. Kolo poprostu wrzycił wsteczny i przestawił Octavke, którą zastawiłem audi... Ku przestrodze wszystkim dobra rada: jażeli chcecie uchronić swoje autka przed kradzieżą zamontujcie w nich jedyne skuteczne zabezpieczenie, mianowicie mechaniczną "zmyłkę" którą uniemożliwi odpalenie samochodu. pozdrawiam Sleep Sleep - to nie ma co, ładny prezent na koniec chu...i zrobiłeś EOT
Sleepknot Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 To jeszcze nic.... Dzień wcześniej zalałem go pod sam korek.... :-)
Rekomendowane odpowiedzi