Banan Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 No na przykład to co było demontowane do wymiany turbo. Najlepiej test szczelnosci zrobić - jest temat o tym
lukibu1 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Witam, Od 4 tygodni mam problem "grzechotajacego" łańcucha przy starcie samochodu z rana. Dźwięk trwa przez około 2 sekundy, potem ustaje. Okazało się że jest do roboty napinacz łańcucha, ślizgi, lancuch, nowy olej (w skrócie cały zestaw). Mechanik wycenił na 1700, ile placiliscie za wymianę takiego zestawu u mechanika? Dodam że silnik bfb
hawlik Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 przed wymiana napinacza polecam wpierw poczytać to:
lukibu1 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Nie jest to kwestia złego ułożenia rozrządu, auto ma nalatane 210k na oryginalnym napinaczu, lecz dzięki za porade
hawlik Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 nie miałem na myśli złego ustawienia rozrządu, w linku który wysłałem jest ogrom informacji na temat napinacza w tym również i koszty, wystarczy poczytać
lukibu1 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 7 minut temu, hawlik napisał: nie miałem na myśli złego ustawienia rozrządu, w linku który wysłałem jest ogrom informacji na temat napinacza w tym również i koszty, wystarczy poczytać Dzięki
PGuzek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Siemanko. poszukuje kompletnego silnika 1,8 t bex do a4 b6 2004 , czekam na jakies info . Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi