Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 1.8 TFSI (160KM) Moja Piękność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile się odkocha.

Opublikowano
  • Autor

Nie odkocham się....:cygaro:

A tempo mam zamiar jeszcze tylko zwiększyć...:dance2:

Edytowane przez NelsonPL

Opublikowano

Ło panie... dawkuj jej tej miłości bo niedługo dziewictwo straci :grin:

i daj że jakiś konkret :D bo narazie to takie pitu pitu :P jak na kopalnie diamentów 

Opublikowano
  • Autor

Końcówki wydechu. :cygaro:

20210123_160324 (5).jpg

Edytowane przez NelsonPL

Opublikowano

Troche ciemno. Może za dnia cykniesz jak będzie trochę widniej:wink:

Opublikowano
38 minut temu, rafalpe napisał:

coś te końcówki dziwnie siadły względem siebie, wygląda to słabo

No jak możesz tak mówić. Przecież to "sklep audi" robił :polew:

Opublikowano

Kolega sam je montował co pisze kilka postów wcześniej.

Nie ma z czego drwić koledzy, Wasze komentarze są nie na miejscu. Być może nie doszły do samego końca i dodatkowo należy je lekko obrócić, by skosy pokrywały się z oryginalnymi. Dajcie proszę spokój. Można normalnie napisać, bez szydzenia i głupich aluzji, prawda?

Opublikowano
1 minutę temu, rafalpe napisał:

Bo on nie będzie się brudził tylko kawkę w aso popijał w momencie gdy plebs montuje mu dodatki, no proszę Cię.

Tego nie miał absolutnie na myśli, pisząc to w ten sposób. Gdyby tak rzeczywiście było, nie cenił by ich pracy w ASO, co sam wielokrotnie podkreślał. Źle odebrałeś przesłankę. 

Opublikowano

Nie jesteśmy jedną drużyną i nie jestem jego adwokatem. Jestem po prostu człowiekiem. Żyj i daj żyć. 

Opublikowano

Słowa krytyki można wyrazić w sposób konstruktywny nikogo przy tym nie obrażając. Gdybyś w ten sposób odniósł się do wykonanych prac i kolegi, nic bym nie napisał. Nie mam nic przeciwko krytyce ale przeciwko chamstwu. 

Opublikowano

Nazywając te produkty chińskimi badziewiami nikogo z Was osobiście nie obraził. Krytyka kierowana jest do jakości wykonania produktu a nie do osób, które owe produkty kupują:wink: Pomijając już fakt, że większość dostępnych produktów na rynku EU produkowana jest na kontynencie azjatyckim. Jedne mają bardziej rygorystyczną kontrolę jakości te inne z kolei nie. 

Opublikowano

Te końcówki chyba są źle założone? Jedna jest dłuższa częścią od góry a druga od prawej strony?

Opublikowano
Teraz, rafalpe napisał:

nawet się nie odzywaj bo za moment pan adwokat przywoła Cię do porządku

wersji ULTRA nie można krytykować :kox:

Oj kolego, daj sobie spokój. Naprawdę. 

Opublikowano
4 minuty temu, kamil1124 napisał:

Te końcówki chyba są źle założone? Jedna jest dłuższa częścią od góry a druga od prawej strony?

Myślę, że nie doszły do końca do krawędzi i być może należy je jeszcze lekko obrócić. Niestety słabo widać na tej fotce. Musi wstawić lepszej jakości i może z innej perspektywy (lekko z boku).

Opublikowano

Prawą trzeba obrócić do góry.

Opublikowano
Teraz, rafalpe napisał:

a dopiero każdy mu wciskał, że montażu końcówek po prostu nie można wykonać źle :banan:

a tu niespodzianka hahaha

Poprawi i będzie dobrze, ważne że coś spróbował zrobić sam, ja to szanuję i to bardzo mocno.

Opublikowano
13 godzin temu, NelsonPL napisał:

Końcówki wydechu. :cygaro:

20210123_160324 (5).jpg

nie no tera to porządny fest komin je :cygaro:

Opublikowano

Przez to szydzenie to nabijacie koledze tylko posty :wink:

@Muskel1 zgadzam się z Tobą w 100 %

Opublikowano

I Aso zrobiło źle, a przecież to zaufany i wiarygodny serwis. A nie wiedzą że końcówki są pod odpowiednim kątem montowane. 

Opublikowano
52 minuty temu, karolek_ust napisał:

I Aso zrobiło źle, a przecież to zaufany i wiarygodny serwis. A nie wiedzą że końcówki są pod odpowiednim kątem montowane. 

Karol, przecież pisał kilka postów wcześniej, że montował sam..;) jak to się mówi: "pierwsze koty za płoty".

@Muskel1

Już Ci to mówiłem kiedyś, ale powinni Ci postawić pomnik za cierpliwość do takich ludzi. Można się śmiać z gościa (sam to robiłem), że kupuje oryginalne, że uważa, że chińskie to badziew, ale gość zrobił coś w końcu sam i w dalszym ciągu znajdzie się jakiś jeden "udany" z drugim, którzy będą z niego szydzić.

@rafalpe jak masz takie ciśnienie to radzę wrócić na forum A6 albo Passata może tam zejdzie ;)

Edytowane przez Barti_