NelsonPL Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2021 R4xx -- Jak to jest z tymi oryginalnymi nakładkami na wydech? Ja czytam właśnie że nie wymagane są żadne narzędzia do montażu. Je się po prostu tylko nakłada.... (mają jakieś tam zaczepy)
R4xx Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 16 minut temu, NelsonPL napisał: R4xx -- Jak to jest z tymi oryginalnymi nakładkami na wydech? Ja czytam właśnie że nie wymagane są żadne narzędzia do montażu. Je się po prostu tylko nakłada.... (mają jakieś tam zaczepy) Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia jak to u Ciebie wygląda. Ja u siebie musiałem odcinać stare końcówki po czym nałożyłem nowe, które z tyłu skręciłem obejmami. Albo wypowiedzą się mądrzejsi albo podeślij fotki wydechu i końcówek. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez R4xx
NelsonPL Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Fotki końcówek są powyżej... Jutro zerknę na wydech ( kamerka GoPro się przyda. -- zrobię fotki) Jeśli się tylko tak prosto nakłada to faktycznie ASO zbędne... Teraz tłumacze dodaną instrukcje montażu... (niestety w ASO brak PL) Może ktoś ma założone oryginalne i oświeci jak to jest montowane? Edytowane 19 Stycznia 2021 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 12 minut temu, NelsonPL napisał: Teraz tłumacze dodaną instrukcje montażu... (niestety w ASO brak PL) Wrzuć zdjęcia instrukcji jak jest po niemiecku to Ci przetłumaczę.
mariusz36 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 14 minut temu, NelsonPL napisał: Może ktoś ma założone oryginalne i oświeci jak to jest montowane? Wsuwasz i tylko tyle . W środku są takie blaszki które je zabezpieczają przed wyciągnięciem . 2
R4xx Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Trzymam kciuki za powodzenie tej misji!
NelsonPL Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2021 Misja prawie jak lot na księżyc.....
mariusz36 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, NelsonPL napisał: Misja prawie jak lot na księżyc..... dasz radę , tylko sobie ustaw dobrze tymi skosami na dół i wsuń . Obrócić lekko dasz radę , ale steraj się już nie wyciągać bo te blaszki które właśnie zabezpieczają mogą się poluzować .
R4xx Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Wszyscy w Ciebie wierzą. Pokaż Nam, że ASO nie jest niezbędne a kawa najlepiej smakuje w domu, po udanym montażu końcówek 1
NelsonPL Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2021 Może ktoś zna Niemiecki i zerknie co tam napisali?
gagat3k Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Proponuję naukę technologi. Aplikacja Google Translate -> wybierasz opcję tłumaczenia tekstu ze zdjęcia. Samo wyłapuje tekst i Ci tłumaczy. Końcówki założyć rzecz banalna.
wolwerin Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Wsuwasz nakładki na oryginalne końcówki i po zabawie. Nic nie docinasz, nie rzeźbisz. 2 min roboty i nakładki zamontowane. To jedna z tych rzeczy której nie można spierdzielić. 1
NelsonPL Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2021 Misja wykonana.... Nakładki zamontowane.... 1
R4xx Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 6 minut temu, NelsonPL napisał: Misja wykonana.... Nakładki zamontowane.... Ślij foto
pelonek1 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Misja wykonana.... Nakładki zamontowane.... Sam zrobiłeś? Jak tak to gratulacje odwagi i pierwszego moda wykonanego przez siebie. Dawaj zdjęcia.
Muskel1 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Misja wykonana.... Nakładki zamontowane.... Bravo
NelsonPL Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Oczywiście, że sam.... Tylko zastanawia mnie, czemu jedna nie doszła do końca (rura) Widocznie za mało siły dziś użyłem. Jutro to sprawdzę. Trzymają się porządnie, bo mają specjalne mocowania (blaszki) W ASO dziś byłem ( inne zamówienie) i gość doradził mi by gdzieś podjechać i można dla pewności jeszcze chwycić tak z dwoma spawami. Tak mi doradził. Jeśli chodzi o wygląd -- to jestem bardzo zadowolony. Wygląda super. Fotki jutro, bo telefon mi wykitował ( bateria 0% ) Edytowane 20 Stycznia 2021 przez NelsonPL
wolwerin Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 41 minut temu, NelsonPL napisał: Oczywiście, że sam.... Gratuluję, jednak odkryłeś w sobie żyłkę rezacza 43 minuty temu, NelsonPL napisał: gość doradził mi by gdzieś podjechać i można dla pewności jeszcze chwycić tak z dwoma spawami. Ja osobiście jeździłem po Wrocławiu z tymi nakładkami ze 3 lata. Nie łapałem ich spawem ani dodatkowymi śrubami. Nie odpadły przez ten czas ani nikogo nie swędziało aby to zdjąć.
NelsonPL Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Więc nie będę chyba łapał spawami, bo widzę, że siedzą na maxa. Czy rura ta na którą zakładasz, ma dojść aż do samego końca nakładki? Założyłem oczywiście ścięciem do dołu. Jedna mi doszła a druga tak nie całkiem. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez NelsonPL
kamil1124 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jakie emocje Tak ma być tzn jedna rura chyba jest troszkę bardziej cofnięta?
Rekomendowane odpowiedzi