Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) seryjne oswietlenie wnętrza jest do d...y jakie mozna zapodac tam zarówki/ledy zeby było jasniej ? a4 B8 przedlift Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Dev
Muskel1 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja coś takiego kiedyś kupiłem.. Nie wiem czy to akurat ten sam zestaw co ja mam bo jest tego w cholere na ebay czy allegro. Zwykłe chinole jakieś. Świecą jasno zimną barwą światła. Jeżeli Ci to nie przeszkadzać bedzie. Für AUDI A4 B8 8K Limo LED Innenraumbeleuchtung Birne Lampen SMD Weiß Limousine WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Für AUDI A4 B8 8K Limo LED... Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Muskel1
Szymczoook Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Z ledów do wnętrza polecam Osram Leddriving cena może wysoka bo komplet wychodzi jakies 250zł do wnętrza ale światło jakie dają jest praktycznie identyczne do tego co w nowych A6. Najważniejsze to to że nie oślepiają gdy chce się włączyć swiatło podczas jazdy w nocy. Polecam z czystym sumieniem.
Rekomendowane odpowiedzi