dymek127 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Pioteros może bym jakoś się z Tobą ustawił to byśmy u mnie kompresję sprawdzili:) to może i ja bym się podłączył??
pioteros Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Moge was dwoch na raz opendzlowac tapa-tapa ---------- Post dopisany 09-09-2012 at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2012 at 19:40 ---------- Damian pojawil sie silnik na sprzedaz u nas ale sa dwa ale, raz ze to.zwykle 1.8, a dwa ze polift - AVV kod Za to przystepna cena tapa-tapa
dymek127 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 zobaczymy jak wyjdzie pomiar ciśnienia i wtedy wyjdzie...może wystarczy tylko uszczelniacze wymienić bo mimo że to zwykły adr to nie mogę narzekać na ten silnik...
krzyniek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 czarne b5 na ws 54.... nie szalej tak ... pozdro
pioteros Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 to już wiem kto był w lusterku za mna w siwym polifcie pozdro
Marcino87 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 biggman opowiadaj jak tam co Ci wyszło
adrian998998 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 biggman opowiadaj jak tam co Ci wyszło Sprzęgło ma do wymiany bo się uślizgneło przy 360nm
spanky Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 biggman opowiadaj jak tam co Ci wyszło Wyszlo ze sprzeglo jest do wymiany ) przy 360 nm uzlizgiwalo sie na 4 biegu ... Takze kolega wyjechal z seria pod maska . P.s Ale potencjal jest , przy pomiarze przy pierwszej wersji softu pokazalo sie ~ 170 ps
Rafi78 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 biggman opowiadaj jak tam co Ci wyszło Wyszlo ze sprzeglo jest do wymiany ) przy 360 nm uzlizgiwalo sie na 4 biegu ... Takze kolega wyjechal z seria pod maska . P.s Ale potencjal jest , przy pomiarze przy pierwszej wersji softu pokazalo sie ~ 170 ps To faktycznie potencjału nie brakuje a znając Maćku Twoje podejście to pewnie pierwszy pomiar był na pół gwizdka (bezpiecznie )
krzyniek Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to już wiem kto był w lusterku za mna w siwym polifcie pozdro zgadza się i mignął światełkami
biggman Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 biggman opowiadaj jak tam co Ci wyszło Piszę dopiero teraz bo nie mam w domu internetu chwilowo Generalnie polecam Spanky'ego wszystkim, zna się na rzeczy, doradzi, bardzo pozytywny człowiek Z autem było wszystko ok po logach, na serii sprzęgło się nawet nie ślizga, ale po programie pokazało że już się kończy Przedsmak 170 ps był teraz się tylko zastanawiam co zrobić wymienić samo sprzęgło i wgrać Virusik, czy poczekać aż padnie i wymienić z dwumasem Tak jak Spanky napisał potencjał jest, przy lekkim programie wypluł ~ 170 ps
pioteros Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 To ze sprzeglo sie slizga nie znaczy ze dwumas jest zly a to jednak troche grosza jest tapa-tapa
biggman Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Dokładnie, dwumas nie daje żadnych oznak zużycia, ale sprzęgło na serii też jest ok Znacie kogoś kto w okolicy specjalizuje się w grupie VAG, wymieniłby sprzęgło dobrze i za normalne pieniądze?
kalik Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Teoretycznie nie, ale duży newton raczej delikatnie nie będzie głaskał dwumasy, która ma taki sam przebieg jak sprzęgło...
biggman Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Teoretycznie nie, ale duży newton raczej delikatnie nie będzie głaskał dwumasy, która ma taki sam przebieg jak sprzęgło... chyba przezimuje tak jak jest i w następnym roku wymienię wszystko jak to się powinno robić
Ccartmanek Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Siemasz polecicie kogoś w Siedlcach na wymianę rozrządu + gdyby ktoś się nudził i chciał pomóc http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/podpietym-przeplywomierzem-dymi-odpietym-reka-odjal-244459/ Pozdrawiam i czekam na Spot
biggman Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Siemasz polecicie kogoś w Siedlcach na wymianę rozrządu + gdyby ktoś się nudził i chciał pomóc http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/podpietym-przeplywomierzem-dymi-odpietym-reka-odjal-244459/ Pozdrawiam i czekam na Spot zapraszamy na spocik
Rekomendowane odpowiedzi