Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a co takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Udało mi się uruchomić internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 sukces zobaczysz jak dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Piotrek no weź bo jak mi nie powiesz to do Lusi zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie śmiej się ze mnie, pierwszy raz widzę takie wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Piotrek no weź bo jak mi nie powiesz to do Lusi zadzwonię dzwoń ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- Nie śmiej się ze mnie, pierwszy raz widzę takie wynalazki ja tez z 15 min kombinowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzis wsadzilem juz fisiora i manetke, jeszcze kupic czujnik oleju i bedzie koniec kolejny etap jakies kubelki w nie za jasnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja już drugi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A no ładny, sam myślałem nad takim z esy, kontrole żarówek będziesz strugał? Wystukane z Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pewnie tak, trochę zabawy z tym jest, jeżeli lampy z tyłu zmienię to odpuszczam kontrole zarowek. Na pewno będę dokladal kontrole klockow hamulcowych i płynu do spryskiwaczy. ---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Dzis wsadzilem juz fisiora i manetke, jeszcze kupic czujnik oleju i bedzie koniec kolejny etap jakies kubelki w nie za jasnym kolorze Czujnik temperatury oliwy może mieć Neokamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nowy FAE z podkładka kosztuje 20 zł więc przeboleje Wystukane z Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Gdzie kupię przetwornicę do hid w Siedlcach? Padła mi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 może SEMIX na pustej/teatralnej Piotrek wydumałeś coś z licznikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzięki jutro podlecę zobaczę. Przetwornicę mają na pewno ale nie wiem czy do hidów będą mieli tam :/ Bardziej mi chodziło o takie sklepy jak na Formińskiego ale tamta pani chyba nie będzie miała :/ Bo kiedyś się pytałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 może SEMIX na pustej/teatralnejPiotrek wydumałeś coś z licznikiem? Narazie podłączę ten mój pierwszy a potem będę daje walczyl, w ostatecznosci wyłączę immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A gdzie kupie same palniki 4300k lub 5000k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Allegro? Chyba że jutro znajdę gdzieś w Siedlcach w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A gdzie kupie same palniki 4300k lub 5000k? Grześ w Mińsku jest sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A gdzie kupie same palniki 4300k lub 5000k? Mam takie. Jak chcesz to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A gdzie kupie same palniki 4300k lub 5000k? Mam takie. Jak chcesz to pisz. Nowe? jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi