HarryH Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Postaraj się będą w końcu nowe twarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja_szczur Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mi pasi. Harry to i moją furkę przeVAGujesz. Mam swojego VAGa, ale na swoim logów nie mogę zrobić bo mi pod Vistą błąd wywala i program się wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 spoko damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja w nocy wróciłem z urlopu dlatego nic nie pisałem. Jak najbardziej jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 trzeba ustalić jakiś następny termin, znów się spotkać w większym gronie, jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mi pasuje a jak reszta? Po świętach w piątek lub sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Termin następnego spotkania chyba trzeba ustalić po świętach. Lany poniedziałek i te sprawy mogą zrobić swoje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no jasne że po świętach bo w święta to będzie "zalany" poniedziałek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin83 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 widze chyba spocik sie odbył..? moze nastepnym razem sie zalapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 obserwuj ten wątek tu będzie info na bieżąco :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Po świętach prawdopodobnie odbędzie się kolejny. Zapraszamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro-SIEDLCE Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam, koledzy ja się piszę na spocik tylko mam problem z maglownicą (cieknie pod osłonami) Może ktoś z Was wie gdzie najlepiej i najszybciej zregenerować magiel. pozdro jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 proponuje wstępnie się umówić na 17.04 na 19.00 to jest piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja odpadam. łania wskoczyła mi na auto ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 oooo szkoda moje kondolencje , mocno rozwaliłeś Niunie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 wymienie szybe i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To kto się pisze na ten piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja się pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że znów nie będzie tylko my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi