Paweł_1989 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam.Kiedy Panowie Spot teraz???Bo jakaś cisza w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 daj wytrzeźwieć po ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 może w przyszły weekend, bo ten długi majowy to będzie wyjazdowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No zapewne racja niektórzy wyjadą inni będą pić [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 21:45_________________________________________________To na następnego spota przyjadę już zagazowaną rakietą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mińsk chce zawitać jutro po południu. Jacyś chętni? Harry i ja się deklarujemy obecnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 to zależy o której ale wstępnie chetnie bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 jestem w delegacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 to zależy o której ale wstępnie chetnie bym wpadł 18 / 19?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 czym pozniej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 czyli jak tak to na 95% jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To może zróbmy jakąś godzinę konkretną. 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To zaraz wrzuce chłopakom z Mińska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 mi też pasuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no to ja też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zastanowie się, może zajrze jak znajdę chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam Szkoda że się nie da zrobić jakiegoś spota VAG-owego to i ja bym się załapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dawaj do nas, będzie nas więcej... A może wrzucić na TCS, może ktoś dobije do nas...[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:32_________________________________________________Temat wrzucony na TCS, może ktoś się skusi od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja się skusiłem, tylko mam przyjechać VW czy audi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Możesz i Roverem. Chodzi o ludzi a nie markę auta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi