Gozdzio96 Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Witam. Zauważyłem, że w mojej audi 2.0TDI BPW 140kunia, jak dodam gazu na postoju to przy schodzeniu obrotow slychac taki dziwny dzwiek jakby coś drgało jakiś plastik, nie jest to słyszalne tak bardzo, trzeba się wsłuchać w silnik. I slychac taki oto dzwiek też trochę identyczny.
Muskel1 Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Przyjeliśmy do informacji. Bo więcej z takim postem nic nie można zrobić. Pasmo słyszalne dla ludzkiego ucha to ok. 20-20000Hz. W tym przedziale sa miliony dzwięków, ktore mogą być wydawane i przez nas słyszalne. Z takim opisem bez filmu albo audio to najlepiej do wróżki iść. Edytowane 8 Września 2020 przez Muskel1
Gozdzio96 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 Dołączam swoje filmy z teraz, chce jeszcze dodać, że brakuje mi 10 tys do zmiany rozrządu i na zimnym silniku slychac pisk ale nie pisk taki doslownie tylko jakby rolka albo pasek od osprzetu. https://megawrzuta.pl/filesgroup/1d403b07d29a074d88403c7083d960c7.html
nadybek Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Taki maly test. Zaciagnij mocno reczny i spróbuj delikatnie ruszyć. Czy wtedy dzwiek się nasila?
Rekomendowane odpowiedzi