Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 - Avant - BEX - Wisienka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He he  da się połączyć s4 z s-line :grin:

IMG_5607.JPG

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, MichałA4 napisał:

9 minut temu, MichałA4 napisał:

He he  da się połączyć s4 z s-line :grin:

IMG_5607.JPG

Haha dokładnie, wystarczy trochę chęci :cheesy:Swoją drogą fajny efekt wyszedł, ten pakiet powinien się nazywać S4-line :grin:

Opublikowano

Krata z s4 jest ciekawsza, opłaca się pomęczyć ze spasowaniem jej do s-lina, ale finansowo taka zabawa to tragedia :kox: połowę   auta by za to naprawił :suicide_anim:

Opublikowano
  • Autor

No naprawdę grille z S4 prezentują się świetnie, ale ceny są z kosmosu. Jeden na allegro jest za 600 ziko :shock3: ktoś jest konkretnie odklejony :grin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Żeby nie było, że nic się nie dzieje w temacie, powoli kompletuje graty na wiosnę, ostatnio wpadł homelink w dobrej cenie:IMG_20210124_173711.jpg

Zabrałem się też za renowacje felg letnich:received_3216908918535706.jpegIMG_20210116_215533.jpg

I foteczka w zimowej scenerii:

received_414214183236437.jpeg

Opublikowano

Ładne autko :) (też musze ogarnąć jakieś koła na lato ;) )

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, dialog napisał:

Ładne autko :) (też musze ogarnąć jakieś koła na lato ;) )

Dzięki! No felgi to połowa wygladu samochodu więc warto kupić coś przykuwającego uwagę :cheesy:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic się nie działo, więc wpadł włącznik świateł od audi A3, w końcu udało się znaleźć w idealnym stanie :cheesy:

IMG_20210210_171658.jpgIMG_20210211_164527.jpg

Opublikowano

Klawa fota Dawid , pocztówkowa bym powiedział.   :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, dekiel 13 napisał:

Klawa fota Dawid , pocztówkowa bym powiedział.   :thumbup1:

Dzięki! No warunki tamtego dnia były idealne na fotki, mam nadzieję że jeszcze uda mi się załapać na jakiś krwistoczerwony zachód słońca z górami w tle :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj nudziło mi się trochę w pracy i zacząłem testy nad wykonaniem klamek al'a RS4 B7, pierwsza sztuka nie wyszła za ciekawa, ale z czasem może coś za tego będzie :cheesy:received_3423979901047516.jpeg

Opublikowano

Pewnie ogarnięta frezarka cnc i coś lepszego by z tego wyszło. Kwestia myślę napisania dobrego programu i później klepiesz klamki. Tylko pewnie wykończyć by to trzeba było ręcznie :/ 

Opublikowano
11 godzin temu, dedpad napisał:

Dzisiaj nudziło mi się trochę w pracy i zacząłem testy nad wykonaniem klamek al'a RS4 B7, pierwsza sztuka nie wyszła za ciekawa, ale z czasem może coś za tego będzie :cheesy:received_3423979901047516.jpeg

A cóż to za rzeźba  ? :grin:

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Krzysiek15255 napisał:

Pewnie ogarnięta frezarka cnc i coś lepszego by z tego wyszło. Kwestia myślę napisania dobrego programu i później klepiesz klamki. Tylko pewnie wykończyć by to trzeba było ręcznie :/ 

Poki co zajmuje się działem montażu i pod ręką jest mała frezarka konwencjonalna. Możliwe że niedługo będę ogarniał dział obróbki skrawaniem, wtedy zrobię jakiś program w CAMie i postaram się wyciąć coś bardziej zbliżonego do oryginału. Na razie pozostaje zabawa korbkami :grin:

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, Michu1996 napisał:

A cóż to za rzeźba  ? :grin:

Taki tam ulepik :grin: Na razie pierwszy wiórek na szybko, ale z czasem może coś wyrzeźbie ładnego haha

Opublikowano
Teraz, dedpad napisał:

Taki tam ulepik :grin: Na razie pierwszy wiórek na szybko, ale z czasem może coś wyrzeźbie ładnego haha

Jestem ciekaw efektu końcowego :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, Michu1996 napisał:

Jestem ciekaw efektu końcowego :rolleyes:

Powiem szczerze, że ja też :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj przyszła paczka z grillem S4 i od razu wymieniłem ramkę i wrzuciłem na auto. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Teraz do pełni szczęścia brakuje tylko zderzaka przód i tył S4, ale ceny to dla mnie jakaś abstrakcja :facepalm::grin:IMG_20210224_170254.jpgIMG_20210224_173458.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, dedpad napisał:

Dzisiaj przyszła paczka z grillem S4 i od razu wymieniłem ramkę i wrzuciłem na auto. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Teraz do pełni szczęścia brakuje tylko zderzaka przód i tył S4, ale ceny to dla mnie jakaś abstrakcja :facepalm::grin:IMG_20210224_170254.jpgIMG_20210224_173458.jpg

Cudnie to wygląda

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, R4xx napisał:

Cudnie to wygląda

Dzięki, fotka tego nie oddaje, ale naprawdę ten grill robi robotę, polecam! Teraz ten zderzak wygląda trochę biednie i od razu chce się więcej :grin: