Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 - Avant - BEX - Wisienka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, dekiel 13 napisał:

O to ,to dokładnie . :thumbup1:

A ta tylna wycieraczka Ci potrzebna ? Ja też miałem z Q5 ale w 3 lata używałem może 3 razy , więc jest 'korek od szampana ' zamiast.

Akurat sporo używam tylnej wycieraczki, często lukam w tylnia szybę :grin:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 4.09.2021 o 20:58, Skowrix napisał:

Taa u mnie ten sam problem. Oczy chcą 15mm ale rozum podpowiada 5mm :D liczę na kompromis xD  

No właśnie o to chodzi, jak się widzi, ze ktoś ma koło równo z nadkolem, to aż chce się wrzucić duży dystans. Ale znowu jak widzę jak mam załadowany samochód i koło chowa się parę cm w nadkolu, to nie wiem czy tam dystans 5mm wejdzie :facepalm:

Edytowane przez dedpad

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wpadnie nowy modzik. Kupiłem kierownice od audi a4 b9. W planie mam jeszcze modyfikacje tej kierownicy tj. ścięcie dołu, obszycie nowa skóra (na bokach perforowana) i przeszycie biała nicią. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet taka jak teraz jest świetna :drool3:IMG_20210913_202757.jpg

Opublikowano
6 minut temu, dedpad napisał:

Wpadnie nowy modzik. Kupiłem kierownice od audi a4 b9. W planie mam jeszcze modyfikacje tej kierownicy tj. ścięcie dołu, obszycie nowa skóra (na bokach perforowana) i przeszycie biała nicią. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale nawet taka jak teraz jest świetna :drool3:IMG_20210913_202757.jpg

Nie no litości kiera z B9 w B6 to pomyłka. Stylistycznie wogóle nie pasuje do wnętrza. To nie ta epoka. Lepiej było iść w ściętą kierę z TT 8j która świetnie wygląda w B6 i ogólnie nadal jest mega ładna.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, kamelus_ napisał:

Nie no litości kiera z B9 w B6 to pomyłka. Stylistycznie wogóle nie pasuje do wnętrza. To nie ta epoka. Lepiej było iść w ściętą kierę z TT 8j która świetnie wygląda w B6 i ogólnie nadal jest mega ładna.

Na początku też nie byłem przekonany do tej z b9, ale po czasie jakoś bardzo mi się spodobała. Zobaczę jak to siądzie po modyfikacjach. Zawsze można sprzedać :grin:

Opublikowano
Godzinę temu, dedpad napisał:

Na początku też nie byłem przekonany do tej z b9, ale po czasie jakoś bardzo mi się spodobała. Zobaczę jak to siądzie po modyfikacjach. Zawsze można sprzedać :grin:

Jakie funkcje będziesz w stanie z niej wykorzystać? Głośność, przełączanie muzyki i źródła, czy coś jeszcze?

Edit: czy ja dobrze widzę, iż jest ona grzana? :whistling:

Edytowane przez Ivanek

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Ivanek napisał:

Jakie funkcje będziesz w stanie z niej wykorzystać? Głośność, przełączanie muzyki i źródła, czy coś jeszcze?

Edit: czy ja dobrze widzę, iż jest ona grzana? :whistling:

Rozmawiałem z gościem, który zajmuje się przeróbkami i podłączaniem kierownic i powiedział, że da się wszystko podłączyć tylko zależy ile chce na to wydać.

Na razie chce uruchomić tylko niezbędne minimum, czyli poduszkę, klakson i podświetlenie, a jak wymienię radio na androida to wtedy resztę funkcji.

Tak, jest podgrzewana :decayed:

Opublikowano

Podzielam zdanie @kamelus_Ciekaw jestem jak to będzie finalnie wyglądać w B6 :decayed:

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, R4xx napisał:

Podzielam zdanie @kamelus_Ciekaw jestem jak to będzie finalnie wyglądać w B6 :decayed:

Też jestem ciekawy efektu końcowego. Nie widziałem jeszcze u nikogo w temacie b6/b7 takiej kierownicy. Na pewno będzie wyglądała lepiej od smutnej kierownicy z b6 :grin:

Opublikowano
20 minut temu, dedpad napisał:

Też jestem ciekawy efektu końcowego. Nie widziałem jeszcze u nikogo w temacie b6/b7 takiej kierownicy. Na pewno będzie wyglądała lepiej od smutnej kierownicy z b6 :grin:

Mi ten smutny naleśnik kojarzył się tylko z moją starą A3 z 97r :decayed: Wpakowałem więc ściętą z B8 lift. Mówili, że będzie pasować jak "świni siodło" i może tak właśnie jest, ale jak to się trzyma w ręce i jak cieszy oko! Trzymam kciuki za ten mod :kox:

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, R4xx napisał:

Mi ten smutny naleśnik kojarzył się tylko z moją starą A3 z 97r :decayed: Wpakowałem więc ściętą z B8 lift. Mówili, że będzie pasować jak "świni siodło" i może tak właśnie jest, ale jak to się trzyma w ręce i jak cieszy oko! Trzymam kciuki za ten mod :kox:

Dzieki wielkie! Właśnie na fotkach nie wyglądała jakoś oszałamiająco i nie byłem do końca przekonany, ale jak zobaczyłem ją na żywo to jestem zachwycony. Dla mnie wygląda rewelacyjnie i do tego super siedzi w rękach, a po modyfikacjach mam nadzieję, że będzie kocur :drool3:

Opublikowano
W dniu 4.09.2021 o 18:38, dedpad napisał:

Lotka i koncowki zamontowane, tym samym spełniłem wszystkie plany co do tyłu auderki :cheesy: Dla mnie wyszło mega, a co Wy na to? :decayed:IMG_20210904_180554.jpg

IMG_20210904_180746.jpg

hmmm , z czego jest tylna dokładka ten dyfuzor ? :buhaha:

Opublikowano

Ori eSowy zderzak.

Edytowane przez staniek

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, seboll2 napisał:

hmmm , z czego jest tylna dokładka ten dyfuzor ? :buhaha:

34 minuty temu, staniek napisał:

Ori eSowy zderzak.

Dokładnie, tak jak pisze @staniek, taki dyfuzor występuje w zderzakch S4 B6.

Opublikowano
  • Autor

Wysmalcowałem audice fusso99, ręka odpada, ale efekt bajeczny :thumbup: Lakier zrobił się sliski w dotyku. Na szybę przednią nałożyłem magiczna wycieraczkę, bardzo fajnie odpycha wodę, powyżej 90km/h wycieraczki są zbędne :grin:

IMG_20210919_132906.jpg

IMG_20210919_152605.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, dedpad napisał:

Wysmalcowałem audice fusso99, ręka odpada, ale efekt bajeczny :thumbup: Lakier zrobił się sliski w dotyku. Na szybę przednią nałożyłem magiczna wycieraczkę, bardzo fajnie odpycha wodę, powyżej 90km/h wycieraczki są zbędne :grin:

IMG_20210919_132906.jpg

IMG_20210919_152605.jpg

No piękniusia, perełeczka :D

Opublikowano

Elegancko. Praca z tą powłoką to czysta przyjemność :naughty:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, lukaszbass napisał:

No piękniusia, perełeczka :D

Dzieki! :thumbup1:

2 godziny temu, R4xx napisał:

Elegancko. Praca z tą powłoką to czysta przyjemność :naughty:

To pierwszy raz kiedy użyłem fusso i naprawdę jestem pod wrażeniem jak łatwo się go dociera. Do tego super efekt końcowy, ładnie wydobywa głębię lakieru i nadaje mu gładkości i poślizgu. No i jest bardzo wydajny, jedna puszka chyba wystarczy na dożywotnie smalcowanie samochodu :decayed: Polecam!

Opublikowano
  • Autor

Wiem, że ten krajobraz jest już przeruchany przeze mnie na maxa, ale nie mogłem się powstrzymać :kox:IMG_20210926_002037.jpg

IMG_20210926_001654.jpg

IMG_20210926_001849.jpg

Opublikowano
10 minut temu, dedpad napisał:

Wiem, że ten krajobraz jest już przeruchany przeze mnie na maxa, ale nie mogłem się powstrzymać :kox:

Aż żal nie skorzystać. Mega foty :kox: