Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 - Avant - BEX - Wisienka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, dekiel 13 napisał:

Klawo będzie, zakładaj graty. :thumbup1:

Na wiosnę myślę, że już będą śmigać w aucie :decayed:

Godzinę temu, george napisał:

Kierownica z A3 8V?

Patrząc na Twoje auto przekonałem się, że ten wzór, który masz na zimę dobre wygląda a jest łatwy do utrzymania czystości - zaleta felgi o małej ilości ramion.

Kierownica z A4 B9.

No felgi nie są jakieś szczególnie wymagające jeśli chodzi o czystość i prezentują się dosyć dobrze jak na 17" :cheesy:

Opublikowano

Kiera z b9 fajna. A jak jest z MF działa? 

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, Rob@k napisał:

Kiera z b9 fajna. A jak jest z MF działa? 

Pytałem gościa, który zajmuje się doposażeniem grupy vag i mówił, że potrzebuje modułu Q, taśmy A z B7 i kostki do poduszki i będzie dało radę uruchomić głośność i zmianę stacji. No i podobno da radę coś podziałać z BT i navi.

Opublikowano

A to fajnie bo mam u siebie wyjście na grzana kiere, ale tylko czteroramienne chyba były grzane. 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Rob@k napisał:

A to fajnie bo mam u siebie wyjście na grzana kiere, ale tylko czteroramienne chyba były grzane. 

Ta właśnie też jest podgrzewana, ale podobno nie ma szans żeby odpalić w niej podgrzewanie w b6. No i dodatkowo chce ją ściąć na dole, więc pewnie uszkodzą grzałkę w środku podczas tego zabiegu.

Opublikowano
7 minut temu, dedpad napisał:

Ta właśnie też jest podgrzewana, ale podobno nie ma szans żeby odpalić w niej podgrzewanie w b6. No i dodatkowo chce ją ściąć na dole, więc pewnie uszkodzą grzałkę w środku podczas tego zabiegu.

Nawet na module z obsługą grzania?

Opublikowano

Przeglądałem przed chwilą kiere w necie i lipa. Jak jest grzana to nie ma przycisku Mode i nie obsłuży vfiza. 

Opublikowano
10 minut temu, Rob@k napisał:

Jak jest grzana to nie ma przycisku Mode i nie obsłuży vfiza. 

Jeżeli ma przycisk MODE to działa w pełni MF. Tą, którą ma @dedpad nie zadziała w pełni z radiem.

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, george napisał:

Nawet na module z obsługą grzania?

Tak, mówił, że o grzaniu mogę zapomnieć.

28 minut temu, Rob@k napisał:

Przeglądałem przed chwilą kiere w necie i lipa. Jak jest grzana to nie ma przycisku Mode i nie obsłuży vfiza. 

Jak przeglądałem kierownice z b9 to nie widziałem, żeby te z okrągłą poduszką miały przyciski MODE. Było podgrzewanie albo słoneczko.

Opublikowano
20 minut temu, george napisał:

Najprostsze kiery mają przycisk mode

WWW.OTOMOTO.PL

Części samochodowe

Opublikowano

Ta że zostaje opcja grzania (jeśli zadziała) albo obsługa vfiza. Wolę jednak ta druga opcje :grin:

Opublikowano
  • Autor

Najprostsze kiery mają przycisk mode

WWW.OTOMOTO.PL

Części samochodowe

Mój błąd, zwracam honor :kox:

Opublikowano

Nie chciałem nic udowadniać, tylko szkoda ze nie ma jednocześnie przycisku Mode i grzania. 

Opublikowano
  • Autor

Nie chciałem nic udowadniać, tylko szkoda ze nie ma jednocześnie przycisku Mode i grzania. 

Wtedy byłaby to kierownica idealna. Dzięki temu, że poduszka jest mniejsza niż w b8 wygląda trochę zgrabniej. Ta trafiła mi się w śmiesznych pieniądzach to nawet sie nie zastanawiałem i ją kupiłem :decayed:

Opublikowano

To czekam na efekty 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Rob@k napisał:

To czekam na efekty 

Bede informował tutaj o wszystkim :thumbup1:

Póki nie mam androida wystarczy mi tylko podłączenie klaksonu, poduszki i podświetlenia z resztą będę bawił się później :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Z racji tego, że niedługo wypada mi wymienić amortyzatory z tył i sprężyny na wyższą kategorie wagową (żeby koła nie chowały się w nadkolach przy 4 osobach na pokładzie i załadowanym bagażniku) w głowie urodził się plan żeby założyć gwint. Przy okazji zniweluje się różnice wysokości między przodem, a tyłem i auderka będzie się prezentowała trochę lepiej :kox:

Dlatego też pytanie do Was, czy miał ktoś kiedyś do czynienia z gwintem H&R Monotube lub zna kogoś kto taki gwint posiada?

Tutaj fotki zestawu:IMG_20220121_175919.jpg.8f4833af55e45e357abbd01577b5c5c9.jpgIMG_20220121_175946.jpg.4fa7e4b68319dc1d7db610efd2675525.jpg

Opublikowano

Dawid zadzwoń do Łukasza MAPET tuning on handluje zawieszeniami już kilkanaście lat , zapoda Ci info na temat tego zestawu zapewne.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, dekiel 13 napisał:

Dawid zadzwoń do Łukasza MAPET tuning on handluje zawieszeniami już kilkanaście lat , zapoda Ci info na temat tego zestawu zapewne.

Mówisz o Łukaszu z Pajęczna?

Opublikowano
1 minutę temu, dedpad napisał:

Mówisz o Łukaszu z Pajęczna?

MAPET-TUNING.COM

Skorzystaj z formularza kontaktowego