VoMiT Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Zamówiłem kompletne dywaniki welurowe http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=588487417 dokładnie taki kolor i wzór http://www.autodywaniki.pl/1/Dywaniki_welurowe/Audi/duze/a4_4.jpg myślę, że będzie fajnie wyglądały pytanie czy ktoś z Was posiada takie dywaniki jakie macie opinie?
FAZY Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Te dywaniki wyglądają ładnie cena również nie jest oszałamiająca ,a najlepsze że masz do wyboru kilka kolorów warte polecenia
Cineksik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie posiadam takowych, ale jak dla mnie lekka lipa, ale ja się nie znam
Gość BIKER Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja mam takie dywaniki i muszę przyznać, że . Niby posiadają stopery ale dosyć często muszę poprawiać (szczególnie ten kierowcy) bo wyskakuje ze stopera. Ale za tą kasę nie ma co wymagać.
marcyś77 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mialem takie dywaniki i wrociłem do starych,W tych plastiowe stopery zaczęły się odklejać od materiału.moim zdaniem lipa.
arczi900819 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W sumie ja bym nie kupował na allegro tylko w jakimś sklepie. Przed kupnem przymierzyć czy pasują ładnie , czy się nie ślizgają, czy jakość materiału jest ok itp... bo po co wyrzucać kase w błoto pzdr
pawelmienko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 kopiłem takie na giełdzie za 55 zl i powiem ze wolałbym te 55 zł oddać potrzebującym przynajmniej zrobiłbym coś pożytecznego jednym słowem dla mnie lipa i szkoda pieniędzy
pawelmienko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 mówiąc że lipa miałem na myśli te dywaniki http://www.autodywaniki.pl/1/Dywaniki_welurowe/Audi/duze/a4_4.jpg [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 08:46_________________________________________________a stopery w ogóle nie pasowały z tymi oryginalnymi i dywanik cały czas się przesuwał
mlodyy Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 vomit kupilem takie same heheh zobaczymy jak przyjda co sa warte
_Solar_ Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja posiadam takowe dywaniki tylko ze bez napisu i sa w porzadku tylko dywanik kierowcy juz mam mocno spałachany mlodyy jak przyjdą dywaniki to daj znać czy dobre jakościowo są i czy stopery elegancko pasuja.Wiosna juz jest wiec przydało by sie kupić i wsadzić nowe welurki do auta
pawelmienko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Aha chodzi Ci o stopery, bo myślałem, że Ci się nie podobają. nie nie jeśli chodzi o wygląd to jest ok ale jakość moim zdaniem do bani no chyba ze ja na takie akurat trafiłem
musti Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja mam welurowe i chwalę nic się nie śliza nie przesuwa krótko mówiąc jest elegancko.Cyknę foto to wrzucę jakie niedawno zakupiłem za niewielkie pieniądze
_Solar_ Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 pokaż te foty bo jestem ciekaw jak to wygląda i czy stopery idealnie pasuja
arczi900819 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ciekawe czy będą się dobrze trzymać...
mlodyy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam Dywaniki przyszy material ok wyglad tez ok ale stopery za szeroko o jakies 2 mm ale male dlubanko i jest ok wiec jesli chcecie kupic od tego goscia podajcioe dokladny wymiar zaczepow bo jego katalog jakis lewy jest albo szwacz byl pijany heheh ale ogolnie ladnie sie prezentuja w aucie i material tez w wolnej chwili zrobie foto i zapodam
audi.wielun Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To że są stopery to już duży + A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori Czekamy na foto
Cineksik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To że są stopery to już duży + no to widzę, że bardzo łatwo Ciebie zadowolić :gwizdanie: A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori a ori to co - zło :?:
audi.wielun Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To że są stopery to już duży + no to widzę, że bardzo łatwo Ciebie zadowolić :gwizdanie: A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori a ori to co - zło :?: Ja mam ori i następne będą też ori żle to zrozumiałeś.Każdy kupuje co chce.
Cineksik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja mam ori i następne będą też ori żle to zrozumiałeś.Każdy kupuje co chce.
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja mam takie dywaniki, tylko oryginalne i sobie chwalę.
Rekomendowane odpowiedzi