Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 vs M3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taka sama jak w Top Gear, Geremi Clarkson ja testowal i powidzial ze Rs4 bije na leb M3.super maszyna moge tylko o tekiej pomazyc no ale moze kiedys kto wie kto wie.pzdr :a4fan::a4fan:

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 28-03-2007, 18:05 ]

wydzielone z tematu : http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7328

Opublikowano
a tutaj krótki filmik z Audi w roli głównej ...

dzięki za filmik,........... nie nie......... nic się nie martw.............to nic że nas dołujesz.............jakoś sobie poradzimy :exclaim:

Opublikowano
w Top Gear, Geremi Clarkson ja testowal i powidzial ze Rs4 bije na leb M3.

Z tego co pamietam to porownywal S4 do M3 i wypadly podobnie z delikatna przewaga S4 ze wzgledu na naped quattro. M3 okreslil z kolei za bardziej agresywne. Z tym ze to bylo jakis czas temu moze nakrecili cos nowego. Ale w Top Gear jedyny wystep owczesnej RS4 jaki widzialem to jak Clarkson scigal sie na szczyt gory z kolesiami co sie po niej wspinali a potem na dol kto widzial to wie o czym mowie.... :quattro:

Opublikowano
  • Autor
Ale w Top Gear jedyny wystep owczesnej RS4 jaki widzialem to jak Clarkson scigal sie na szczyt gory z kolesiami co sie po niej wspinali a potem na dol kto widzial to wie o czym mowie....

no wlasnie o to mi chodzi i powiedzial ze smialo moze powiedziec ze bije nowa RS4 na leb BMW M3

Opublikowano

Z tego co pamietam to porownywal S4 do M3 i wypadly podobnie z delikatna przewaga S4 ze wzgledu na naped quattro. M3 okreslil z kolei za bardziej agresywne. Z tym ze to bylo jakis czas temu moze nakrecili cos nowego. Ale w Top Gear jedyny wystep owczesnej RS4 jaki widzialem to jak Clarkson scigal sie na szczyt gory z kolesiami co sie po niej wspinali a potem na dol kto widzial to wie o czym mowie.... :quattro:

Dokładnie tak jak mówisz :exclaim:
Opublikowano

http://www.autokrata.pl/ogien/790/sts-v_vs_fuga_vs_rs4_vs_m3/

to już się pojawiło na forum, to porównanie do M3.

Strasznie fajne są te japońskie Best Motoring...

W filmiku C1 Kuby podoba mi się ten momentalny start, jakby ktoś kopnął auto od tyłu.

I te 4 krótkie ślady :cool:

Opublikowano
martin a4 napisał/a:

Chłopaki ja też uważam że BMW to daleko do Audi no ale jak testowali nowe RS4 to powinni je porównać z M3 CSL a nie zwykłą M3

Opublikowano
martin a4 napisał/a:

Chłopaki ja też uważam że BMW to daleko do Audi no ale jak testowali nowe RS4 to powinni je porównać z M3 CSL a nie zwykłą M3

Tam była S4 i M3 :exclaim: :bicz: i wydaje mi się a nawet jestem pewien ,że BMW wcale nie jest daleko do Audi, nie bądźmy pyszni koledzy :bicz:
Opublikowano

staruszek ma 5. i nigdy w życiu bym sięnie zamienił na tylny napęd. pojechał w zimę z mamuśką w góry i zgadnij od kogo auto pożyczał :question::lol:

Opublikowano
powinni je porównać z M3 CSL a nie zwykłą M3

a może ktoś porównać te dwa modele ? :redface:

Opublikowano
  • Autor
alvaroalvaro78 napisał/a:

LySyKilla napisał/a:

martin a4 napisał/a:

Tam była S4 i M3 i wydaje mi się a nawet jestem pewien ,że BMW wcale nie jest daleko do Audi, nie bądźmy pyszni koledzy

nie ogladales tego odcinka to niemow mowimy o rs4 b7 i nie ma tam porownania z m3 tylko testowal sama rs4 w gorach i tak powiedzial ze bije ja na leb :bicz:

ogladnij sobie norbiq

http://www.youtube.com/watch?v=AxHW_0TFJW0

[ Dodano: 28-03-2007, 18:34 ]

i najlepiej jak bys umial troche jezyk angielski :evil:

[ Dodano: 28-03-2007, 18:42 ]

http://www.youtube.com/watch?v=7nbVMAWK6JQ&mode=related&search=

Opublikowano

Tak jak mowil Clarkson i ja sie z nim zgadzam, a mianowicie auta podobne z drobnymi roznicami S4 latwiej sie prowadzi co tlumaczy naped. M3 jak kazdy wie tylny naped a przy tej mocy to trzeba umiec to prowadzic jezeli wolna jazda komus nie wystarcza, a nie sadze zeby ktos kupil M3 tylko po to zeby odbierac dzieci ze szkoly. Chociaz... Osobiscie wole Audi ale jestem fanem niemieckich aut chyba jedyne co lubie u Frycy i chetnie pobawilbym sie taka bestia z tylnym napedem ale na co dzien wiadomo :audi::quattro:

A co do RS4, no coz brak slow... rzadzi!!! Gdzies pisalem ze mialem okazje pojezdzic i jak przesiadlem sie z powrotem do swojego TDI to coz moge powiedziec... hehe ale i tak daje rade :lol:

Opublikowano

To chyba pierwszy niemiecki samochód , który przypadł do gustu Clarksonowi...

-co akurat wcale mnie nie dziwi. :a4fan:

Opublikowano
wystep owczesnej RS4 jaki widzialem to jak Clarkson scigal sie na szczyt gory z kolesiami co sie po niej wspinali a potem na dol kto widzial to wie o czym mowie....

... w drodze powrotnej dostał baty :twisted:

Opublikowano

-co akurat wcale mnie nie dziwi.

Z reguly to jest tak ze co niemieckie to zle tylko swoje angielskie zachwala co jest rzecza normaln ale czasem przesadza :twisted:

Opublikowano

-co akurat wcale mnie nie dziwi.

Z reguly to jest tak ze co niemieckie to zle tylko swoje angielskie zachwala co jest rzecza normaln ale czasem przesadza :twisted:

Dokładnie.. rodzime produkcje są naj, a reszta musi być naprawde cudowna żeby powiedział że nie jest zła :|

Opublikowano
nie ogladales tego odcinka to niemow mowimy o rs4 b7 i nie ma tam porownania z m3 tylko testowal sama rs4 w gorach i tak powiedzial ze bije ja na leb
i najlepiej jak bys umial troche jezyk angielski

taaa się poliglota znalazł... człowieku a jaki jest temat post o czym my tu gdybamy :question::question: chyba Ciebie trzeba :bicz:

[ Dodano: 28-03-2007, 23:58 ]

Dokładnie.. rodzime produkcje są naj, a reszta musi być naprawde cudowna żeby powiedział że nie jest zła :|

są dwie rzeczy które wkurzająmnie w Top Gear:

- brytyjskie poczucie humoru prowadzącycg

- i to co napisali Szewczenko7, i Hincó, ...

Opublikowano
  • Autor
taaa się poliglota znalazł... człowieku a jaki jest temat post o czym my tu gdybamy chyba Ciebie trzeba

no wlsnie o czym my tu gadamy poczytaj sobie od poczatku :bicz::bicz:

Opublikowano
o czym my tu gadamy

dla tych co nie wiedzą, przypomnę : porównanie RS4 do M3 (najchętniej o tych porównywalnych mocach). Inne posty będą kasowane.

Jeździł ktoś taką trójka z Bawarii (ale M) i RS4 i może porównać ?