piotrek260180 Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Witam od jakiegoś czasu nie mogłem połączyć się vcds z modułem kierownicy , dxzisiaj wymieniałem kierownicę i wpadłem na pomysł montażu tempomatu . Wymieniłem moduł kierownicy na moduł z literą N , założyłem manetkę i okazało się że z tym modułem też nie mogę się połączyć , a wpisując kodowanie do modułu abs przyjmuje kodowanie a po chwili wraca na 0000 . Skutek jest taki auto jeździ ale na desce choinka z kontrolek. Czy ktoś może pomóc ? jestem z Brzegu woj. opolskie jeśli ktoś byłby w stanie to ogarnąć byłbym wdzięczny oczywiście zapłacę za usługę .
kamil-vag Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Jaki kabel do tego uzywasz ? Jakiegoś klona ?
piotrek260180 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 kabel z viakena , ale z drugą A4 też AVF łączy się bez problemu z wszystkimi modułami.
piotrek260180 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 A czy to że ostatnio podłączyłem dodatkowe urządzenie do samochodu radiotelefon krótkofalarski może mieć wpływ na problem z połączeniem z niektórymi modułami ? Problem powstał w podobnym czasie.
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Nie łączy Ci się tylko ze steering wheel?
Rekomendowane odpowiedzi