grzesiek25lub Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Witam kupilem audi i po tygodniu stwierdziłem ze z tylu nie działa kratka nawiewu ta w tunelu na środku zacząłem szukac na forum i wyczytałem ze do takiego nawiewu potrzebna klimatyzacja trzy strefowa a mam zwykla klime i czy faktycznie trzeba miec trzy strefowa i dlaczego u mnie jest nawiew moze da sie jakos go włączyć ? Edytowane 5 Października 2020 przez grzesiek25lub
grzesiek25lub Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 Ktoś może pomóc ?
Sensor77 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Zrób zdjęcie I wstaw jaki masz panel klimy. Zdemontuj tylna kratkę nawiewu i sprawdź czy idą do niej tunele którymi powietrze powinno być dostarczane. Jak nie ma tzn. ze ktoś albo się przymierzał do wymiany klimy i nie skończył bądź założył sobie sama kratkę dla wizualnego efektu.
grzesiek25lub Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Taka mam klimatyzacje i może jutro rozbiore ten tylny nawiew Edytowane 7 Października 2020 przez grzesiek25lub
Barti_ Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Masz klimatyzacje jednostrefową. Kratka to prawdopodobnie atrapa/rzeźba po wymianie tapicerki/tunelu (jeżeli była). Musiałbyś wymienić "trochę" części żeby przerobić, żeby był nawiew z tyłu (albo przynajmniej sprawdzić czy poprzedni właściciel coś wymienił).
grzesiek25lub Opublikowano 8 Października 2020 Autor Opublikowano 8 Października 2020 Z tylu mam taki nawiew jak coś i się teraz zastanawiam po co kto tam go włożył czy byl rozbity bo wątpię żeby tylko dla wyglądu tam go wlozyl
Rekomendowane odpowiedzi