WojtekRS5 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2022 2 godziny temu, jedrekx napisał: sesja jak do jakiegoś magazynu Kolega dopiero się uczy ,ale dosyć dobrze mu to wyszło będzie więcej takich fot tylko ciężko z jakąś dobrą miejscówką
KonradA4troop Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Dawno do tematu nie zaglądałem, a tu proszę jak się dzieje, wypasiona A6, staje się jeszcze bardziej wypasiona, wydechy, heble, o felgach nawet nie mówie, generalnie sztosik. Widać z daleka że to auto rezacza. Śliczna jest, jeszcze coś tutaj jest w planach, czy koniec? bo chyba bardzo nie ma co tu robić.
Hugo Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 W dniu 12.08.2022 o 17:40, WojtekA6C7 napisał: widziałem że sporo ludzi poleca Vagservis Wrocław , a że akurat będę w Polsce w okolicach także umówiłem się na maly serwis, Dopiero teraz zobaczyłem ten post Wojtuś, byłeś już we Wro? A Vag Serwis sprawdzone miejsce i coś tam z floty bywa Chyba już byłeś, bo foto znalazłem
WojtekRS5 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Opublikowano 5 Września 2022 15 godzin temu, KonradA4troop napisał: Dawno do tematu nie zaglądałem, a tu proszę jak się dzieje, wypasiona A6, staje się jeszcze bardziej wypasiona, wydechy, heble, o felgach nawet nie mówie, generalnie sztosik. Widać z daleka że to auto rezacza. Śliczna jest, jeszcze coś tutaj jest w planach, czy koniec? bo chyba bardzo nie ma co tu robić. Heh dzięki, za dużo to u mnie się ostatnio nie zmienia , bardziej eksploatacyjne rzeczy. Nowe felgi nie bawem wjadą bo te już mi się znudziły zbieram się żeby założyć czerwone pasy ,ale zawsze co jestem w PL to nie mam czasu na to 1
WojtekRS5 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Opublikowano 5 Września 2022 14 godzin temu, Hugo napisał: Dopiero teraz zobaczyłem ten post Wojtuś, byłeś już we Wro? A Vag Serwis sprawdzone miejsce i coś tam z floty Właśnie widziałem że też oddajecie tam swoje auta, dlatego też się skusiłem na mały Serwis u chłopaków z Vag Serwis i nie żałuję, robota zrobiona wzorowo , w grudniu oddaje do nich auto żeby zrobili w końcu to niestrzesne koło pasowe ... Tak wogole trochę jestem zaskoczony szybkością zużycia się klocków hamulcowych w tym moim aucie wymianilem na 120tkm klocki z tyłu teraz mam 145tkm a klocków już nima Poleciały w 25tkm ,ale miesiąc temu założyłem nowe heble do przodu to teraz czas tył, wleci komplet z ebc . 1
Hugo Opublikowano 5 Września 2022 Opublikowano 5 Września 2022 41 minut temu, WojtekA6C7 napisał: Tak wogole trochę jestem zaskoczony szybkością zużycia się klocków hamulcowych w tym moim aucie wymianilem na 120tkm klocki z tyłu teraz mam 145tkm a klocków już nima Poleciały w 25tkm ,ale miesiąc temu założyłem nowe heble do przodu to teraz czas tył, wleci komplet z ebc Może ceramikę chcesz?
WojtekRS5 Opublikowano 6 Września 2022 Autor Opublikowano 6 Września 2022 W dniu 5.09.2022 o 12:00, Hugo napisał: Może ceramikę chcesz? Hehe ,chyba odpuszczę 1
WojtekRS5 Opublikowano 6 Września 2022 Autor Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) Co myślicie ???? Edytowane 6 Września 2022 przez WojtekA6C7
Hugo Opublikowano 6 Września 2022 Opublikowano 6 Września 2022 @WojtekA6C7opony planujesz, czy od razu na tory i będzie Pierdolino? To 22"?
WojtekRS5 Opublikowano 6 Września 2022 Autor Opublikowano 6 Września 2022 9 minut temu, Hugo napisał: @WojtekA6C7opony planujesz, czy od razu na tory i będzie Pierdolino? To 22"? Hahah ,ogólnie opony są w planie Tzn już czekają Nie no Prezes tylko 9.5x21et36 1
H4mm3R Opublikowano 6 Września 2022 Opublikowano 6 Września 2022 Parametry ok, tylko czemu znowu OE Audi
WojtekRS5 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Opublikowano 7 Września 2022 20 godzin temu, H4mm3R napisał: Parametry ok, tylko czemu znowu OE Audi Cały czas myślę o jakiś Concaver Cvr1 lub WF jakieś, ale 21 cali tylko na zamówienie i musi być et25 z przodu żeby była wklęsłe tak jakbym chciał i żeby weszlo na zacisk , nawet robili mi cała wycenę...a jak taka felga wjedzie 9.5x21et25 to już musiałbym dać najlepiej 255 30 opony a na takich w DE nie mogę już jeździć i ciągle coś , dlatego wybieram coś z OE Audi... Tego modelu jeszcze u nikogo nie widziałem , wrzucę opony i sprawdzę jak siedzią, nie spodoba się to będę szukał. Taki model dzisiaj mi wpadł w oko , ale przód i tył różne et
H4mm3R Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 1 godzinę temu, WojtekA6C7 napisał: Taki model dzisiaj mi wpadł w oko , ale przód i tył różne et Na tych felgach połowa C7 w DE jeździ Dobrze wiem jaki TUV jest upierdliwy 2
WojtekRS5 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Opublikowano 8 Września 2022 18 godzin temu, H4mm3R napisał: Na tych felgach połowa C7 w DE jeździ Dobrze wiem jaki TUV jest upierdliwy Niestety tak , te felgi I tak szału dla mnie nie robią Tu jest mój faworyt , na zamówienie pod Competition są też takie La Chanti , ale cena zabija... 6,900€
marcinch001 Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 Może coś sam zaprojektuj przy pomocy tego gościa . Turismo Wheels – polskie studio projektowe – Unlock Your Style TURISMO-WHEELS.COM TurismoStudio projektowe oraz producent nowatorskich felg aluminiowych Jesteśmy ambitnym, kilkunastoosobowym zespołem specjalistów połączonych pasją. Od początku istnienia Turismo...
ivan1977 Opublikowano 10 Września 2022 Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) W dniu 8.09.2022 o 00:05, H4mm3R napisał: Na tych felgach połowa C7 w DE jeździ Dobrze wiem jaki TUV jest upierdliwy Nie tyle Tüv co Polizei Faktycznie dużo tych felg widuje Odnośnie felg tak jak Ci Wojtek pisałem La Chanti piekne felgi ale cena z kosmosu wiesz że mi OE nie leży żaden wzór RS-y leża spokojnie w piwnicy może coś z nimi wymyślę znalesć ładną felge pod C7 wcale nie jest łatwe dlatego wpadły takie felgi a nie inne Edytowane 10 Września 2022 przez ivan1977
WojtekRS5 Opublikowano 27 Września 2022 Autor Opublikowano 27 Września 2022 Jest mały problem tak jak wcześniej wrzucalem foto i pisałem że chce wrzuci felgi z E-trona przymierzyłem pasowały elegancko , minęło trochę czasu między czasie założyłem nowy hamulec do przodu, w piątek włożyłem nowe opony Hankook 265 30 21 w niedziele próbuje założyć na auto a tu z przodu felga nie wchodzi , ociera o śrubę , nowe klocki i tarczę i brakuje 5mm Co lepsze miałem jeszcze felgi z najnowszej S8 D5 próbuje włożyć jest to samo , poszedłem do piwnicy po zimowe Peaki z RS4 i tez nie wchodzą, lekka załamka mnie złapała Wszyskie felgi wczesniej pasowały. A tak się złożyło że w tydzień temu sprzedałem swoje S8 bo gość się napalił i mi suszył głowę...a że widziałem że mam E-trona już gotowego to na tydzień włożyłem 20 cali A7 Competition, a tu się okazuje że nic nie pasuje...porażka Także uważajcie z doborem felg jak macie stare hamulce 356mm z przodu i założycie nowe 1
Hugo Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 Ty przewalisz więcej kół w tym aucie, niż wyjechało s-line z fabryki 1
Rekomendowane odpowiedzi