Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sesja jak do jakiegoś magazynu :kox:

Opublikowano
2 godziny temu, jedrekx napisał:

sesja jak do jakiegoś magazynu :kox:

Kolega dopiero się uczy ,ale dosyć dobrze mu to wyszło:decayed:  będzie więcej takich fot tylko ciężko z jakąś dobrą miejscówką :kwasny:

Opublikowano

Dawno do tematu nie zaglądałem, a tu proszę jak się dzieje, wypasiona A6, staje się jeszcze bardziej wypasiona, wydechy, heble, o felgach nawet nie mówie, generalnie sztosik. Widać z daleka że to auto rezacza. :D Śliczna jest, jeszcze coś tutaj jest w planach, czy koniec? bo chyba bardzo nie ma co tu robić. ;)

Opublikowano
W dniu 12.08.2022 o 17:40, WojtekA6C7 napisał:

widziałem że sporo ludzi poleca Vagservis Wrocław , a że akurat będę w Polsce w okolicach także umówiłem się na maly serwis,

Dopiero teraz zobaczyłem ten post :facepalm: Wojtuś, byłeś już we Wro? A Vag Serwis sprawdzone miejsce i coś tam z floty bywa :decayed:

FB_IMG_1662315281073.jpg

FB_IMG_1662315302185.jpg

Chyba już byłeś, bo foto znalazłem :grin:

FB_IMG_1662315662747.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, KonradA4troop napisał:

Dawno do tematu nie zaglądałem, a tu proszę jak się dzieje, wypasiona A6, staje się jeszcze bardziej wypasiona, wydechy, heble, o felgach nawet nie mówie, generalnie sztosik. Widać z daleka że to auto rezacza. :D Śliczna jest, jeszcze coś tutaj jest w planach, czy koniec? bo chyba bardzo nie ma co tu robić. ;)

Heh dzięki,  za dużo to u mnie się ostatnio nie zmienia , bardziej eksploatacyjne rzeczy. Nowe felgi nie bawem wjadą bo te już mi się znudziły :grin: zbieram się żeby założyć czerwone pasy ,ale zawsze co jestem w PL to nie mam czasu na to :facepalm:

• Lubię to 1
Opublikowano
14 godzin temu, Hugo napisał:

Dopiero teraz zobaczyłem ten post :facepalm: Wojtuś, byłeś już we Wro? A Vag Serwis sprawdzone miejsce i coś tam z floty 

Właśnie widziałem że też oddajecie tam swoje auta, dlatego też się skusiłem na mały Serwis u chłopaków z Vag Serwis i nie żałuję, robota zrobiona wzorowo , w grudniu oddaje do nich auto żeby zrobili w końcu to niestrzesne koło pasowe ...

Tak wogole trochę jestem zaskoczony szybkością zużycia się klocków hamulcowych w tym moim aucie wymianilem na 120tkm klocki z tyłu  teraz mam 145tkm a klocków już nima:grin:

Poleciały w 25tkm  ,ale miesiąc temu założyłem nowe heble do przodu to teraz czas tył, wleci komplet z ebc .

• Lubię to 1
Opublikowano
41 minut temu, WojtekA6C7 napisał:

Tak wogole trochę jestem zaskoczony szybkością zużycia się klocków hamulcowych w tym moim aucie wymianilem na 120tkm klocki z tyłu  teraz mam 145tkm a klocków już nima:grin:

Poleciały w 25tkm  ,ale miesiąc temu założyłem nowe heble do przodu to teraz czas tył, wleci komplet z ebc

Może ceramikę chcesz? :grin:

Opublikowano
W dniu 5.09.2022 o 12:00, Hugo napisał:

Może ceramikę chcesz? :grin:

Hehe ,chyba odpuszczę :decayed:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Co myślicie :naughty:????

20220709_123439.jpg

20220709_123416.jpg

Edytowane przez WojtekA6C7
Opublikowano

może być ... ciekawie :D

Opublikowano

@WojtekA6C7opony planujesz, czy od razu na tory i będzie Pierdolino? :grin: To 22"? :whistling:

Opublikowano
9 minut temu, Hugo napisał:

@WojtekA6C7opony planujesz, czy od razu na tory i będzie Pierdolino? :grin: To 22"? :whistling:

Hahah ,ogólnie opony są w planie :grin:

Tzn już czekają:wink:

Nie no Prezes tylko 9.5x21et36 :rolleyes:

• Lubię to 1
Opublikowano

Parametry ok, tylko czemu znowu OE Audi :rolleyes:

Opublikowano
20 godzin temu, H4mm3R napisał:

Parametry ok, tylko czemu znowu OE Audi :rolleyes:

Cały czas myślę o jakiś Concaver  Cvr1 lub WF jakieś,  ale 21 cali tylko na zamówienie i musi być et25 z przodu żeby była wklęsłe tak jakbym chciał i żeby  weszlo na zacisk , nawet robili mi cała wycenę...a jak taka felga wjedzie 9.5x21et25 to już musiałbym dać najlepiej 255 30 opony a na takich w DE nie mogę już jeździć  i ciągle coś , dlatego wybieram coś z OE Audi...

Tego modelu jeszcze u nikogo nie widziałem , wrzucę opony i sprawdzę  jak siedzią,  nie spodoba się to będę szukał.

Taki model dzisiaj mi wpadł w oko , ale przód i tył różne et :kwasny:FB_IMG_1662541236490.jpg.5fb06484b13eb62a1dfaf2bd6fca4335.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, WojtekA6C7 napisał:

Taki model dzisiaj mi wpadł w oko , ale przód i tył różne et :kwasny:FB_IMG_1662541236490.jpg.5fb06484b13eb62a1dfaf2bd6fca4335.jpg

Na tych felgach połowa C7 w DE jeździ :decayed:

Dobrze wiem jaki TUV jest upierdliwy ;) 

• Lubię to 2
Opublikowano
18 godzin temu, H4mm3R napisał:

Niestety tak , te felgi I tak szału dla mnie nie robią:kwasny:

Tu jest mój faworyt:wub: , na zamówienie pod Competition są też takie

La Chanti , ale cena zabija... 6,900€:facepalm:

Screenshot_20220908-185018_Messenger.jpg.10af41fcabe628fe275ad3abcf28bc97.jpg

Opublikowano

Może coś sam zaprojektuj przy pomocy tego gościa .

TURISMO-WHEELS.COM

TurismoStudio projektowe oraz producent nowatorskich felg aluminiowych Jesteśmy ambitnym, kilkunastoosobowym zespołem specjalistów połączonych pasją. Od początku istnienia Turismo...

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.09.2022 o 00:05, H4mm3R napisał:

Nie tyle Tüv co Polizei 

Faktycznie dużo tych felg widuje

Odnośnie felg tak jak Ci Wojtek pisałem La Chanti piekne felgi ale cena z kosmosu wiesz że mi OE nie leży żaden wzór RS-y leża spokojnie w piwnicy może coś z nimi wymyślę znalesć ładną felge pod C7 wcale nie jest łatwe dlatego wpadły takie felgi a nie inne

Edytowane przez ivan1977
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest mały problem :facepalm: tak jak wcześniej wrzucalem foto i pisałem że chce wrzuci felgi z E-trona przymierzyłem pasowały elegancko  , minęło trochę czasu między czasie założyłem nowy hamulec do przodu, w  piątek włożyłem nowe opony Hankook 265 30 21 w niedziele próbuje założyć na auto a tu z przodu felga nie wchodzi , ociera o śrubę , nowe klocki i tarczę i brakuje 5mm:facepalm:

Co lepsze miałem jeszcze felgi z najnowszej S8 D5 próbuje włożyć jest to samo , poszedłem do piwnicy po zimowe Peaki z RS4 i tez nie wchodzą,  lekka załamka mnie złapała :kwasny:

Wszyskie felgi wczesniej pasowały.

A tak się złożyło że w tydzień temu sprzedałem swoje S8 bo gość się napalił i mi suszył głowę...a że widziałem że mam E-trona już gotowego to na tydzień włożyłem 20 cali A7 Competition, a tu się okazuje że nic nie pasuje...porażka 

Także uważajcie z doborem felg  jak macie stare hamulce 356mm z przodu i założycie nowe :grin:20220925_160214.thumb.jpg.984fc0bfbe639398911eecd41664512d.jpg

20220921_173542.thumb.jpg.9cdf4f2fc96b6c19e579d4780c70e263.jpg20220921_173426.thumb.jpg.ccbae13ab336bce763d05c9877a66b35.jpg

• Smutek 1
Opublikowano

Ty przewalisz więcej kół w tym aucie, niż wyjechało s-line z fabryki :grin:

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...