WojtekA6C7 Opublikowano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 22 godziny temu, qlimazz napisał(a): Trochę nie ten odcień i z zaciskiem się gryzie. Maluj albo felgi albo zacisk? 🤔 czarny najbardziej neutralny jak ktoś zmienia secik co sezon 🙈 Bardziej piaskowy by tu siadł ... Widzisz tutaj na zdjęciu Auto jest z pakietem chrom i taki kolor felg dużo lepiej pasuje niż u mnie gdzie jest wszystko black... Koloru felg i zacisków raczej nie będę zmieniał, polatam pewnie 2-3 miesiące i wrzucę coś innego ... Mam jedne felgi w podobnym kolorze co ty wrzuciłeś tylko 21 cali jak wejdą na zacisk to może założę na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Te peaki są w fabrycznym kolorze? Czy już malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 8 godzin temu, kris_91 napisał(a): Te peaki są w fabrycznym kolorze? Czy już malowane? Są lakierowane , brązowe/złote wychodziły tylko w et22 z Rs5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Ładne auto, a ten kolor lakieru mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 19 godzin temu, A4b6quattro napisał(a): Ładne auto, a ten kolor lakieru mega Dzięki🙌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Z kalkqlatora Edytowane 3 Października 2023 przez WojtekA6C7 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Przyjechały nowe zimoweczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Kurła, przez dwie dekady zabawy z furami nie zdobyłem tyle doświadczenia odnośnie kół, co po przeczytaniu Twojego wątku🤣 Fura kozak, bez dwóch zdań!!! Odnośnie felg, to każde strzał w dychę, ale chyba najlepsze parametrami to jednak stare, poczciwe Rotory 😉 Pozdrawiam serdecznie👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 18:16, grzes283 napisał(a): Kurła, przez dwie dekady zabawy z furami nie zdobyłem tyle doświadczenia odnośnie kół, co po przeczytaniu Twojego wątku🤣 Fura kozak, bez dwóch zdań!!! Odnośnie felg, to każde strzał w dychę, ale chyba najlepsze parametrami to jednak stare, poczciwe Rotory 😉 Pozdrawiam serdecznie👍 Heh dziękitrochę się tego już przewinęło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Blady znalazły nowego właściciela a że jeszcze ciepło w DE to przełożyłem opony na takie felgi Oryginał Audi E-Tron 9.5x21et36 Bi-color....nawet nie wygląda to źle moim zdaniem Jakby komuś przydały do gustu to mam jeszcze jeden taki komplet... 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 fajnie tu siedzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Jest w uj lepiej niż na bladych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 W dniu 22.10.2023 o 19:21, KoJ@K napisał(a): Jest w uj lepiej niż na bladych Jak leżały w kartonie to nie było chętnych ,ale jak wrzuciłem na auto to się rzucili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 26.10.2023 o 16:03, WojtekA6C7 napisał(a): Jak leżały w kartonie to nie było chętnych ,ale jak wrzuciłem na auto to się rzucili... Dobra reklama dźwignią handlu Faktycznie dobrze wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Witam wszystkich, chwile mnie tu nie było, raczej nic nie modzilem specjalnego przy Smerfie ,auto połyka kolejne kilometry , 180tkm wskoczyło także przyszedł czas na zmianę oleju w silniku, stuklo kolejne 15tkm i też odwiedziłem Vagservis przed Świętami żeby ogarnęli serwis skrzyni 8HP bo akurat nakręciłem 60tkm od ostatniej wymiany oleju. Było trochę czasu przez Święta w Polsce to też postanowiłem zajrzeć znowu do dolotu . Oto rezulata po 30tkm od ostatniego czyszczenia dokładnie rok temu , zaznaczę ze auto jeździ większość po autostradzie i już klapy były zawalone dolot z resztą też ...Ale wszystko wyczyszczone poskładane na nowych uszczelkach oringach ,może śmiga dalej , jeszcze między czasie wymieniliśmy odboje amortyzatorów z tyłu bo już popękały doszczętnie Na koniec pobytu w Polsce jeszcze zaczęło mi hałasować łożysko w kole z przodu , także szybko jeszcze wymieniliśmy na SKF i od razu cisza, już zamówiłem też na drugą stronę i profilaktycznie wymienię... 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Mroźik odpuscił to lekko można było ogarnąć Smerfa po ostatnich wypadach... Już prawie 4 lata razem i dalej cieszy oko 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Mega sie prezentuje Wojtku . 👌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia W dniu 25.01.2024 o 15:03, dekiel 13 napisał(a): Mega sie prezentuje Wojtku . 👌 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Witam wszystkich, Kilka miesięcy mnie tu nie było, ale przy Audi nic się nie zmieniło, jedynie przebieg Po zimie przeszła serwis klimatyzacji i miesięcy temu kolejny serwis olejowy wraz z wszystkimi filtrami. W maju trochę pojeździłem więcej i 5tkm strzeliło w miesiąc no i na blacie pojawiło się 200.000km.... Przejechałem już tym autem 105tkm I nigdy mnie nie zawiódł , a ciegle daje frajdę z jazdy na krótkich jak i na długich trasach Limone sul garda Edytowane 5 Czerwca przez WojtekA6C7 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Ten kolor to po prostu petarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi